WIŚNIA Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 kiedy jedziesz Wiśnia? w piątek byde ;D we Wtorek do Wrocka tydzień dwa mnie nie będzie w uja lecisz ;D to wlece na DW do Ćwiary jest to jakieś rozwiązanie, może kaju wpadnie powiem tak: Kaju + Cwiara + Ty i ja = ZGON ostatnio jak u nich na spocie byłem to nie powiem,film się upierdzielił
Maniu. Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Macie jakiegoś speca od spawania plastiku w Bydgoszczy, który w miarę tanio i dobrze dospawa dokładki do zderzaka w b5? Auto stoi u lakiernika w Bdg i fajnie, jakby ktoś w miarę blisko to ogarnął. http://www.pkt.pl/rutkowski-lotariusz-naprawa-element%C3%B3w-plastikowych/1861193/5-1/ sąsiad moich rodziców,podobno dobry Dzięki, w poniedziałek zadzwonię i spytam ile skasuje za dospawanie dokładek
Arkadiush Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 to kto chętny na spota w piąteczek na CB?;]
winczako Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 kto stoi już któryś raz w trn pod sztukami pięknymi srebrną s4 b5 sedan na klubowych ramkach CG xxxxx (nie przygladalem sie czy to s4 czy tylko ma detale z esy).
szewczyk91 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Siemka Siemka Mam kolejne pytanie z cyklu "Ktokolwiek robił, ktokolwiek wie" Chodzi o to czy ktoś z was wymieniał uszczelkę (oring) przy chłodniczce oleju tak jak gość opisał to na tej stronie http://samnaprawiam.com/poradniki-7638-wymiana-oringu-uszczelki-chlodnicy-oleju-18t-audi.html Zdaje się że mam ten sam problem
Lysy_bgd Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Pany, jest sprawa, czy na spocie są osoby z pełnym VAGiem? Chciałbym sprawdzic bipy i korekcje na pompkach, kto i za ile to robi
jedrekx Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 coś sobie sami piszemy Bula może przejdźmy na smsy
Arkadiush Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 ale CB rozkopane w 3 d*py
jedrekx Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 no niestety rozkopane, ale jak już skończą to będzie fajnie
Arkadiush Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 no ja myślę autko klubowe CB.. 5W na wolnej 3 zielony sedan ;D
Rekomendowane odpowiedzi