D4V3 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Dobry, 2 pytanka: 1. gdzie można zważyć auto w Toruniu i jaki jest koszt? 2. Gdzie serwisujecie swoje auta - pytanie do ludków z Torunia oczywiście Pozdro
otles2 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Bry Wszystkim No i okazało się ze jednak otwór centrujący mam za mały ( na 19" i zostały 17 przyszły nexeny wr d3 czekamy na śnieżek No nie mam czasu takie na fotki niestety ze wzgledu na robote niestety ale niebawem oddam auto na woskowanie to wtedy cykne
gurban6 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Dobry, 2 pytanka: 1. gdzie można zważyć auto w Toruniu i jaki jest koszt? 2. Gdzie serwisujecie swoje auta - pytanie do ludków z Torunia oczywiście Pozdro Witaj,co pytania 2 to ja serwisuje i polecam Arka w Małej Nieszawce,jak cos to podam namiary na priv
D4V3 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Dobry, 2 pytanka: 1. gdzie można zważyć auto w Toruniu i jaki jest koszt? 2. Gdzie serwisujecie swoje auta - pytanie do ludków z Torunia oczywiście Pozdro Witaj,co pytania 2 to ja serwisuje i polecam Arka w Małej Nieszawce,jak cos to podam namiary na priv Wole raczej na terenie Torunia
gurban6 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Nieszawka to prawie Toruń,ale Twój wybór Osobiście nie znam nikogo godnego uwagi w samym Toruniu.Od chwili kupna auta (jakieś 5 lat temu).zawsze grubsze sprawy przy aucie robi mi Arek.
Rekomendowane odpowiedzi