bula87 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Bry, autko złożone, cóż, trochę mógłby być lepiej spasowany zderzak prawa strona, niestety, podłużnica dostała minimalnie i podobno nie można dobrze spasować (tak twierdzi mechanik). Najlepsze w jego wykonaniu było "podłączenie" lamp, pełna profeska Nawet tego nie będę komentował, po prostu po przekręceniu kluczyka wraz z zapłonem włączają się ledy, "dorobił" jakieś przekaźniki, żebym wiedział że będzie takie partactwo to sam bym się za to zabrał, oczywiście z pomocą kolegów klubowiczów bo wcześniej całkowicie byłem zielony w tym temacie... Koszty? Duże, oczywiście sam się nie spodziewałem takich kosztów, a gdzie jeszcze lakierowanie elementów... Edytowane 20 Grudnia 2014 przez ?ukaszA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Faktycznie się nie postarał...niezłe druciarstwo. Ale przeważnie coś trzeba poprawić, zrobić po swojemu żeby grało. Przed malowaniem ogarnij jeszcze prawe lustro z anglika. Co do spasowania zderzaka też mnie to czeka, ale to nie wina podłużnicy, tylko blaszki przy błotniku, do której przykręcasz ślizgi, wygina się i przez to zderzak nie siedzi jak powinien. Tak poza tym gratuluję odratowania fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dzięki Coś tam jeszcze porobię przy niej, ale i tak ciągle myślę żeby z czasem szukać poliftowej w q i wtedy rezać konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Łukasz ładnie poszło do przodu, po malowaniu już będzie bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincent-1987 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Coś dziś ktoś gdzieś? Patykiem pisane Bry, autko złożone, cóż, trochę mógłby być lepiej spasowany zderzak prawa strona, niestety, podłużnica dostała minimalnie i podobno nie można dobrze spasować (tak twierdzi mechanik). Najlepsze w jego wykonaniu było "podłączenie" lamp, pełna profeska Nawet tego nie będę komentował, po prostu po przekręceniu kluczyka wraz z zapłonem włączają się ledy, "dorobił" jakieś przekaźniki, żebym wiedział że będzie takie partactwo to sam bym się za to zabrał, oczywiście z pomocą kolegów klubowiczów bo wcześniej całkowicie byłem zielony w tym temacie... Koszty? Duże, oczywiście sam się nie spodziewałem takich kosztów, a gdzie jeszcze lakierowanie elementów... Jak byś maskę miał pomalowaną to mógł bym się pomylić pod marketem. :[emoji1] Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Coś dziś ktoś gdzieś? Patykiem pisane Bry, autko złożone, cóż, trochę mógłby być lepiej spasowany zderzak prawa strona, niestety, podłużnica dostała minimalnie i podobno nie można dobrze spasować (tak twierdzi mechanik). Najlepsze w jego wykonaniu było "podłączenie" lamp, pełna profeska Nawet tego nie będę komentował, po prostu po przekręceniu kluczyka wraz z zapłonem włączają się ledy, "dorobił" jakieś przekaźniki, żebym wiedział że będzie takie partactwo to sam bym się za to zabrał, oczywiście z pomocą kolegów klubowiczów bo wcześniej całkowicie byłem zielony w tym temacie... Koszty? Duże, oczywiście sam się nie spodziewałem takich kosztów, a gdzie jeszcze lakierowanie elementów... Jak byś maskę miał pomalowaną to mógł bym się pomylić pod marketem. :[emoji1] Patykiem pisane Ja chciałem i nikt nie pisał.. to zabrałem się za robotę Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Siemka, dziś jadę sprawdzić fele które chce założyć na letni sezon, koło oczywiście 18cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 akcyza zapłacona, vat-24 zapłacony.. teraz tylko czekać na decyzję i... między świętami, a Nowym Rokiem będę prawdopodobnie rejestrował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 A ja nawet światła podłączyłem. Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 WIŚNIA ostro idziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi