WIŚNIA Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 1. jedrekx 2. WIŚNIA 3. wkasza 4. ... Dla mnie może być CT byle nie padał śnieg bo na letnich jeżdzę no trudno,ja też , jedrex twój bracki jest niższy niż myślałem jutro spot w Bydzi ,Tesco 17 widzimy się! piona znaczy 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wiśnia, mój brat jest niższy niż ja mi się nie udało dotrzeć, ale byłem dzień wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Siemka mnie na spocie nie będzie chyba padło immo nie mogę odpalić autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jutro w Bydgoszczy jestem.A jak wypali jakiś noworoczny spot, to możemy zrobić w Toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja odpadam niestety, jeszcze chory jestem... Wpadłbym z moją ale muszę do sylwestra wyzdrowieć, no bo jak tu w sylwestra nie wypić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja odpadam niestety, jeszcze chory jestem... Wpadłbym z moją ale muszę do sylwestra wyzdrowieć, no bo jak tu w sylwestra nie wypić? bierz flachę i wpadaj a nie się mażesz Wiśnia, mój brat jest niższy niż ja mi się nie udało dotrzeć, ale byłem dzień wcześniej skułem się nieziemsko w sumie nigdzie nie miałem wychodzić w miasto ale wyszło inaczej,spontany są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Spotkanie nadal aktualne, bo jak narazie jesteśmy tylko we trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Spotkanie nadal aktualne, bo jak narazie jesteśmy tylko we trójkę. A nie miał być na 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tak, na 17 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Postaram sie podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no ja też wpadne ale Peugeotem Dzięki za spota,pewnie ostatni w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 dzięki! osób wiele nie było, ale mega sympatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Również dziękuję, wreszcie miałem okazję poznać nieco szersze grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 niebieski zarejestrowany a A5 dzisiaj cudem uniknęła stłuczki.. dobrze, że jakiś tam refleks mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 takie tam po wizycie na Kaszubach...1/2 Quattro daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 grubo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 od Czerska jakieś 40-50km/h i 3 przystanki żeby powalone od śniegu drzewa usunąć z drogi...masakra teraz już wiem, że jak mówią o zamieciach na pomorzu to mają racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam Panowie. Przepaliła mi się lampa ksenonowa ostatnio, powiecie mi gdzie wymienię to w miarę tanio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Bartek ja marzę o takiej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi