ŁukaszA4 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 co tam? dzwoniles wczorej do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 co tam? dzwoniles wczorej do mnie Dzwoniłem bo mały spocik się szykował i chciałem zapytać czy nie wpadniesz pogadać, lub my byśmy podjechali pewnie gdybyś nie miał czym. Eltom, Ty to jednak warjat jesteś Ale Passat Jacka ma jebnięcie, tak do 2.2 tyś obrotów normalne autko, ale jak depnął to idzie jak szatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 a ja w robocie bylem to i tak lipa zeby podjechac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Trzeba było dać znać i tak nie miałem co robić: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 jeszcze 3.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Trzeba było dać znać i tak nie miałem co robić: ) Następnym razem Ja tej Bydgoszczy nie mogę przeboleć co Wladi był w odwiedzinach, nie było opcji żeby się urwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Siemka Co niektórzy już pewnie nie mogą się doczekać Bukowiny, co? Ja znów kolejny rok muszę się obejść smakiem... Ale za to wziąłem się za organizację letniego OEM wspólnie z Kajem i mam nadzieję że chociaż kilka osób wpadnie z Kuj-pom. Daleko nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 nie wiem co by się musiało stać żebym nie przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 nie wiem co by się musiało stać żebym nie przyjechał I to jeszcze otwartym dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Napisano dziś, 12:04jedrekx, dnia 17 Marz 2015 - 11:59, napisał:nie wiem co by się musiało stać żebym nie przyjechał I to jeszcze otwartym dachem Lubię to! Edytowane 17 Marca 2015 przez ?ukaszA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 zlot się szykuje w naszych stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 no i jeszcze 2... na letni też się piszę, tylko Łukasz nie zapomnij o przyczepach do spania bo tradycję trzeba podtrzymywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 no i jeszcze 2... na letni też się piszę, tylko Łukasz nie zapomnij o przyczepach do spania bo tradycję trzeba podtrzymywać Trenowałeś już? Wątroba zapasowa w słoiku? nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 no i jeszcze 2... na letni też się piszę, tylko Łukasz nie zapomnij o przyczepach do spania bo tradycję trzeba podtrzymywać no dokładnie! jak już jadę na letni, to musi być porządnie - z przyczepą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_osowa Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam po dlugiej przerwie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam Pany, spokojnie nie ma o co się martwić, przyczepy jakieś tam stoją, nawet niedaleko są domki letniskowe to zawsze się można do kogoś wpakować A tak na poważnie będzie bardzo fajny hotel także nie ma obaw Liczę na dużą frekwencję z waszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi