bula87 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ale zlot jest otwarty? czy trzeba jakies wejsciowki predzej ogarniac? mi ciezko powiedziec mysle ze dopiero konkretne info moglbym dac w piatek, zobacze zaras co na fb jest daj znac moze bysmy sie gdzies spikneli i polecieli razem Jakbyś leciał przez Iławę, Sztum, Malbork to kolega o niku BF10 jest z Malborka i też chce się podłączyć jeszcze przez Nowym Stawem
przemciotorun Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 kurcze jak bym lecial to raczej polece platna i potem odbije w bok.... ale dam znac wszystko jutro, a ty Bartek bys jechal?
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Karpatka....z Wiśnią to bym se uważał na Twoim miejscu ...widywałem jak "kilka" piwek szło po ciężkim dniu ,a gościu siedział przy stoliku jakby dopiero co z pracy przyszedł ...także jak masz ochotę poznać znaczenie słowa nokaut toś.....dobrze trafił Jestem budowlańcem wiem jak smakuje % po ciężkiej pracy Note 4 na sell mam ktos coś? To resztę ogarnijcie sobie na pw...ja tam Was kojarzył nie będę
bula87 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 kurcze jak bym lecial to raczej polece platna i potem odbije w bok.... ale dam znac wszystko jutro, a ty Bartek bys jechal? Przemek ja też polecę płatną do zjazdu na Malbork więc możemy się gdzieś ustawić na parkingu, np. pierwszy za zjazdem na Świecie
eltom Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jędrek, taka sytuacja. Czy na A5 masz jakiś problem z lakierem lub korozją?Jakieś pęcherze na drzwiach itp?Rozważam zakup Jakiegoś Audi, ale nie chciałbym wpaść z deszczu pod rynnę.
przemciotorun Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 kurcze jak bym lecial to raczej polece platna i potem odbije w bok.... ale dam znac wszystko jutro, a ty Bartek bys jechal? Przemek ja też polecę płatną do zjazdu na Malbork więc możemy się gdzieś ustawić na parkingu, np. pierwszy za zjazdem na Świecie
jedrekx Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jędrek, taka sytuacja. Czy na A5 masz jakiś problem z lakierem lub korozją?Jakieś pęcherze na drzwiach itp?Rozważam zakup Jakiegoś Audi, ale nie chciałbym wpaść z deszczu pod rynnę. nie. w B8 zdarzała się korozja na błotnikach, w A5 nie słyszałem o takim problemie - sam też czegoś takiego nie mam.
bula87 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 od godziny męczę gwint i nic... dolny talerzyk kręci jak szalony a góra trzyma chyba bedzie koza w tym sezonie..
karpatka Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Płyn hamulcowy moczenie w ropie wd-40 klucz łańcuchowy ?
przemciotorun Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 bula mlotek i przecinak nie ma nic lepszego w niedziele bede wyjezdzal ok 9 - 9.30 i na platna to mozemy sie ustawic na pierwszym parkingu na platnej za nowymi marzami, jak cos to reszta na tel
bula87 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 na razie zostało tak jak jest... młotek i przecinak był było WD-40, preparat do czyszczenia hamulców, itp. itd. trzeba zainwestować w powietrze chyba Przemek do zobaczenia jutro na autostradzie
jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 chyba w końcu Q7 sprzedam dziś byli Państwo z Bydgoszczy oglądać, przejechali się i są zachwyceni w poniedziałek musimy kilka rzeczy z księgowym ustalić i do Konara na przegląd chcą się umawiać
WIŚNIA Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Siema z Wrocławia. nabazgrane z Tapatalka
bula87 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Gdzie jutro pędzicie? Nowy Staw lecisz z nami?
karpatka Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Gdzie jutro pędzicie?Nowy Staw lecisz z nami? Skąd i o ktorej ? Zarzuc info na kom 603 076 610
Rekomendowane odpowiedzi