jedrekx Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 cisza coś ostatnio.. może byśmy jakiegoś spota ogarnęli?
klysek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Pany jest sprawa tego typu kupiłem u gościa z Torunia maszynę na OLX płakał ze go oszukali itd. Wiec wysłałem mu 67 pln już pal licho ta kasę tylko potrzebuje maszynę zeby dalej kończyć dom a miły pan nie odbiera i świruje pawiana jest opcj zeby ktoś do niego kulturalnie zajechał i podpytałam co sie dzieje ,czy wali w uja czy o co chodzi
bartekzks Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 SIema daj adres będę miał chwilę po weekendzie to odwiedzę Pana
klysek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Będę wdzięczny wysyłkowy specjał z Łodzi zostanie wysłany w ramach wdzięczności Ul. Słowackiego 83
eltom Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Hahaha, jak Bartek pojedzie, to gość da jeszcze drugą maszynę gratis W ogóle to i pozdrowienia z Karpacza
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 witamy się sami ze sobą ludzie co się dzieje?! powymierali czy co?
musti Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Bry W weekend będę na działce. Ktoś wpada ?
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 zawsze musisz przyjeżdżać wtedy, kiedy ja gdzieś wyjeżdżam?!
Rekomendowane odpowiedzi