amaradaar Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 hehe to ja też sie przywitam
WIŚNIA Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 [emoji111]Joł WIŚNIA NADAŁ
WIŚNIA Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 dzieci drogie gdzie kupię olej motul x-cess w naszym pieknym mieście ? kiedyś brałem na ul. Flisackiej ale sklep zlikwidowali
Duła Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Witam, Czy ktoś z forumowiczów i klubowiczów wybiera się może na www.driftmasters.gp w ten weekend w Toruniu? Chętnie bym się spotkał i zasięgnął porady od kogoś bardziej doświadczonego w obyciu z naszymi cudnymi autkami i nie tylko
karpatka Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Gdzie głowicę na planowanie uszczelnienie i sprawdzenie szczelności dać? Byle szybko szczelność sprawdzali a nie po 4 dniach jak milion sztuk zbiorą
narkil Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 na Jana Pawła kawałek za autofrance w strone orlenu, niestety nie pamiętam jak to się nazywa dokładnie ale znajdziesz w google. Ja dałem miłemu Panu dodatkowo 50zł do ręki rok temu jak robiłem do peugeota głowice i mialem tego samego dnia po południu.
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Gdzie głowicę na planowanie uszczelnienie i sprawdzenie szczelności dać? Byle szybko szczelność sprawdzali a nie po 4 dniach jak milion sztuk zbiorąToć mówiłem ci na Jana Pawła dajWIŚNIA NADAŁ
karpatka Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Taa tam nawet do 4 dni czekania bo nie robią dla jednej czy dwóch sztuk sprawdzenia szczelności
Brzeziak Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Siema, Pany zrobi mi ktoś VT?Nie mam totalnie koncepcji w jaki kolor fele dać a przekopałem forum i nigdzie nie mogę takiego tematu wygrzebać.
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Taa tam nawet do 4 dni czekania bo nie robią dla jednej czy dwóch sztuk sprawdzenia szczelnościPanie, to nie piekarnia. WIŚNIA NADAŁ
Rekomendowane odpowiedzi