Janekx Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty żyjesz?! widzę zmiana wozidła Żyje żyje - sorry że tak po czasie odpisuje A4 poszła do znajomego, ale w zasadzie tylko i wyłącznie z tego powodu, że ojciec pozbywał się swojej A6, a że to auto które użytkował od nowości to warto było żeby zostało w rodzinie. Edytowane 30 Października 2015 przez Janekx
Vito A6 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Czy jest na A4 ktoś z Włocławka,pytam bo nie widzę zainteresowania kolegów spotem na naszym Włocławskim gruncie.A szkoda bo miło było by się spotkać na jakiejś kawie....Pozdrawiam A4.
jedrekx Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 może byśmy jakiś spot ogarnęli w przyszłym tygodniu?
jedrekx Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 ja dzisiaj się szlajałem po Toruniu i Bydgoszczy
bula87 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 ja dzisiaj się szlajałem po Toruniu i Bydgoszczy był w Toruniu i nie powiedział...
jedrekx Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 ja dzisiaj się szlajałem po Toruniu i Bydgoszczy był w Toruniu i nie powiedział... no chwilę był, ale nie sam
eltom Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Siema! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bula87 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 ja dzisiaj się szlajałem po Toruniu i Bydgoszczy był w Toruniu i nie powiedział... no chwilę był, ale nie sam A kto powiedział, że ja sam byłem?
amaradaar Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 hehe Jedruś swoją Panią woził po centrach handlowych bo same te w bydgoszczy to za mało
karpatka Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Ale pucha na kuj pom złoty i spoty upadły?
eltom Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Siema Przyjdzie czas, będzie i spot. Tylko jeszcze nie wiem kiedy będzie ten czas.
Rekomendowane odpowiedzi