artvel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Siemka! Też jestem tu nowy, jak będzie coś niebawem w Bydgoszczu i nie będę w robocie, na pewno się pojawię! Can't wait! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jak dobrze pójdzie to może w tą niedzielę jakiś spot wykombinujemy Jędrek, pomyśl tam w temacie mojego zawiasu, co bym kozą nie musiał przyjeżdżać na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 co Wy tam kombinujecie?! tarczę do Flexa, FroS-t bierze dach ode mnie i będzie pierwszy w Polsce Avant Cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cabriovant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Witam Witam Na spocie jeszcze nie byłem Jestem okolic Chełmna. Kiedy spotykacie się w Toruniu ? Cofnij się stronę wstecz, kolega jeszcze jeden w Chełmna pisał także masz już jednego klubowicza blisko, póki co nie ma ustalonych stałych terminów spotów ani miejsc ponieważ ciężko z czasem bywa ale patrząc po spocie w Toruniu wszystko idzie w dobrym kierunku i myślę że będzie dobrze patrząc w przyszłosc, póki co spoty w Bydgoszczy i Toruniu a terminy dogadujemy tutaj i na klubowym fejsie.... Pewnie o mnie chodzi Edytowane 1 Czerwca 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 [emoji111] Siema dziewuchy, widzę coś się ruszyło w tym smutnym jak pi.da wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 No to może faktycznie, ogarniemy coś w ten weekend spoty będą częściej, istnieje możliwość że zachęcimy więcej osób na przyjazdy I tak w ostatnim czasie frekwencja na forum się zwiększyła ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black1985 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dobranoc :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ostatnio frekwencja faktycznie się nieco zwiększyła... Ale w końcu A4 jest hitem importowym ostatnich lat I wcale się temu nie dziwię rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 to co? niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja się też piszę na niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja w niedziele odpadam, jestem u rodziców, chyba że coś się zmieni to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja odpadam tym razem niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Tomek, sorry, nie mogłem wczoraj gadać - zadzwonię popołudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Spoko Jędrek, czekam na telefon zatem BTW: w cabrio to chyba silnik nie stygnie teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 stygnie przez codzienne opady deszczu nie ruszałem go od środy. w środę zrobiłem krótką przejażdżkę do nowego garażu :/ ale dziś go chyba wezmę na mały spacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi