A4CCH Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Pany przerabiał ktoś w B5 podświetlenie nóg pasażera i lampkę w drzwiach (tej czerwonej). Zostawię na światłach to brzęczyk działa, także mikrus chyba nie padł ... Żarówki są ok, nawet dałem nowe, prąd niby dochodzi, raz jest raz nie, ale żarówki nie świecą. Trochę mnie to irytuję że działało i przestało Jak się do tego zabrać ? Całe podświetlenie oczywiście działa jak powinno, tylko te dwie lampki padły (drzwi przód pasażer) Edytowane 25 Czerwca 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Pany przerabiał ktoś w B5 podświetlenie nóg pasażera i lampkę w drzwiach (tej czerwonej). Zostawię na światłach to brzęczyk działa, także mikrus chyba nie padł ... Żarówki są ok, nawet dałem nowe, prąd niby dochodzi, raz jest raz nie, ale żarówki nie świecą. Trochę mnie to irytuję że działało i przestało Jak się do tego zabrać ? Całe podświetlenie oczywiście działa jak powinno, tylko te dwie lampki padły (drzwi przód pasażer) napiecie nie moze niby dochodzic... albo dochodzi albo nie, albo masz +12 albo nie sprawdz to na jednej z wtyczek, a lampka w podsufitce zapala sie jak otworzysz dzw pasazera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Tak, wszystko działa jak należy Tylko te lampki padły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 padnieta krancowka w dzwiach pasazera.... jak sprawdzasz napiecie na dwoch pinach jest 0V a jak sprawdzisz na jednym z pinow (nie mapietam czy 1 czy 2) i masie to jest +12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam jak coś w przyszłym tygodniu będę miał do sprzedania moje felgi i opony co są na nich mogę dać gratis jak coś to priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 to był ciężki weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jędrek, mowisz o kibicowaniu Naszym? Nie dało się nie słyszeć wyniku - wystarczyło mieć otwarte okno i wszystko było jasne. Na osiedlu krzyk, a Inowrocławskie ulice puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zaczęło się od kibicowania, a skończyło jak zwykle... kacem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 A ja to nienawidzę piłki o !!! nudne jak flaki z olejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 w końcu w kraju, w końcu z normalnym internetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Słuchajcie, wybieracie się na ten Letni zlot audi klub Polska w Toruniu ? fajnie by było jakąś grupą się tam wybrać Zlot będzie we Wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi