jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 ja się zastanawiam czy nie podlecieć do tego Torunia, daleko nie mamy
suppapeter Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgadza się, mówię fajnie by było wybrać się jakąś grupa
bula87 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Słuchajcie, wybieracie się na ten Letni zlot audi klub Polska w Toruniu ? fajnie by było jakąś grupą się tam wybrać Zlot będzie we Wrześniu Byłem 2 razy na zimowym i powiem szczerze jest super, na letni nie udało mi się jeszcze zajechać. Obserwując współpracę Audi Centrum Toruń to pewnie i na letnim będą jazdy testowe ich autami a tak w ogóle to
suppapeter Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Można by było się jakoś w weekend styknąć
bula87 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 ja odpadam gdzieś do około końca sierpnia ze spotami, dużo pracy mi się szykuje..
adiko95 Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 A możecie określić się pełną nazwa ulicy ? Bo Torunia nie znam aż tak dobrze. Jak nie pojadę nad jeziorko to was odwiedzę, no chyba że zdążę zjechać szybciej.
A4CCH Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) A możecie określić się pełną nazwa ulicy ? Bo Torunia nie znam aż tak dobrze. Jak nie pojadę nad jeziorko to was odwiedzę, no chyba że zdążę zjechać szybciej. Łuczniczka o ile dobrze pamiętam z kursów jest w Bydgoszczy. Edytowane 2 Lipca 2016 przez A4CCH
kedo666 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 A możecie określić się pełną nazwa ulicy ? Bo Torunia nie znam aż tak dobrze. Jak nie pojadę nad jeziorko to was odwiedzę, no chyba że zdążę zjechać szybciej. Łuczniczka o ile dobrze pamiętam z kursów jest w Bydgoszczy. dokładnie jeżeli ktoś nie zna Bydgoszczy tutaj podaje adres żeby sobie mógł wbić w navi skoro ma do nas ktoś zawitać z okolic Toruńska 59, 85-023 Bydgoszcz Hala Sportowo-Widowiskowa "Łuczniczka"
tomiangelo Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 ja z chęcią ale niestety do 23 w pracy...
Rekomendowane odpowiedzi