przemciotorun Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 jest na forum watek granatowego avanta polifta z klapa US na CB....?
ZAPi Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Siema Wszystkim trochu tu nie zagladałem może ktoś chętny na nowego moda Edytowane 5 Października 2016 przez ZAPi
WIŚNIA Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 jest na forum watek granatowego avanta polifta z klapa US na CB....? To jest chyba była A4 kogoś ze Śląska, Lu angel chyba ją kiedyś upalał Ale pewny nie jestem[emoji6]
black1985 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Panowie szukam audi b6 /b7 avant w dieslu dla znajomego. Macie coś ciekawego ?? Pozdro
przemciotorun Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 jest na forum watek granatowego avanta polifta z klapa US na CB....? To jest chyba była A4 kogoś ze Śląska, Lu angel chyba ją kiedyś upalał Ale pewny nie jestem[emoji6] on ostatnio co sprzedawal to biala
WIŚNIA Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 jest na forum watek granatowego avanta polifta z klapa US na CB....? To jest chyba była A4 kogoś ze Śląska, Lu angel chyba ją kiedyś upalał Ale pewny nie jestem[emoji6] on ostatnio co sprzedawal to bialaZ tego co wiem to przyjechała ze Śląska Na battalionie zapytaj
bula87 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 jest na forum watek granatowego avanta polifta z klapa US na CB....? To jest chyba była A4 kogoś ze Śląska, Lu angel chyba ją kiedyś upalał Ale pewny nie jestem[emoji6] on ostatnio co sprzedawal to bialaZ tego co wiem to przyjechała ze ŚląskaNa battalionie zapytaj biała Perła US z Lublina jeździ po Drzycimiu koło Świecia i już niestety nie wygląda jak podczas sprzedaży.. a tak w ogóle to
FroS-t Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Tak to jest każdy chce mieć super furę ale nie każdy nawet jak kupi gotowca potrafi o takie auto zmodyfikowane dbać.....
WIŚNIA Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 jest na forum watek granatowego avanta polifta z klapa US na CB....? To jest chyba była A4 kogoś ze Śląska, Lu angel chyba ją kiedyś upalał Ale pewny nie jestem[emoji6] on ostatnio co sprzedawal to bialaZ tego co wiem to przyjechała ze ŚląskaNa battalionie zapytaj biała Perła US z Lublina jeździ po Drzycimiu koło Świecia i już niestety nie wygląda jak podczas sprzedaży..a tak w ogóle to Coś w tym jest https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1171195819612561&id=100001664619284
Rekomendowane odpowiedzi