karpatka Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Siema Zapraszam do polubienia stronki fb.com/karpatkacustoms
FroS-t Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Siema ................................................................
black1985 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 nic sie nie dzieje nananana
FroS-t Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Może coś ogarnę fotograficznie niedługo co by wrzucić coś nowego, ale nie mam czasu póki co...... Co tam w ogóle ?
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 ile mogę cenić? 1.8t AJL ośka zderzak do malowania do drobnych poprawek lakierniczych , Nowy zawias przód , gwint B.dobrym stanie bixenon przód zderzak polift z działającymi spryskami, Nowy łańcuszek roztzadu+ napinacz febi, Nowa pompa oleju,klocki , filtry itp. rozrząd może z 15k przejechanie, klimatronik 4 szyby w prądzie mankamenty głowica do wymiaby I odklejona podsufitka, do momentu wymiany wałków na od ADR I głowicy AEB latała jak wściekła Turbo zdrowe , założony wskaźnik doładowania turbiny
FroS-t Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 ile mogę cenić? 1.8t AJL ośka zderzak do malowania do drobnych poprawek lakierniczych , Nowy zawias przód , gwint B.dobrym stanie bixenon przód zderzak polift z działającymi spryskami, Nowy łańcuszek roztzadu+ napinacz febi, Nowa pompa oleju,klocki , filtry itp. rozrząd może z 15k przejechanie, klimatronik 4 szyby w prądzie mankamenty głowica do wymiaby I odklejona podsufitka, do momentu wymiany wałków na od ADR I głowicy AEB latała jak wściekła Turbo zdrowe , założony wskaźnik doładowania turbiny Piątaka
A4CCH Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Siema, wiecie może czy mamy jakiegoś magika w okolicy co FISa by zmontował ? Ale tak aby wszystko działało ^^
jedrekx Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 co do fisa... to chyba przemciotorun?
przemciotorun Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 niestety nie ogarniam nic z powodu braku czasu..... :/
A4CCH Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) niestety nie ogarniam nic z powodu braku czasu..... :/ Mi nie chodzi od zaraz, po prostu przewidziałem moda. Może być nawet wakacje 2017 A byś ogarnął aby wszystkie funkcje działały ? Czy coś by nie chodziło, teraz mam zwykły z termometrem, bez dodatkowych zegarów od aku oraz temp. oleju. Zegarek również zwykły ale ma już 12,3,6,9. Edytowane 18 Października 2016 przez A4CCH
Brzeziak Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Siema Orientuje się ktoś czy w b5 po fl przyciski od grzanych stołków są razem z klimatronikiem czy można osobno dokupić?pozdr
Rekomendowane odpowiedzi