A4CCH Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-quattro-204-km-quattro-bez-dpf-czarny-sufit-ID6z6zk0.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Zna ktoś może te auto ?
eltom Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Nie znam, ale ta cena nie zwiastuje taniej eksploatacji w ogóle to
A4CCH Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) 57 minut temu, eltom napisał: Nie znam, ale ta cena nie zwiastuje taniej eksploatacji w ogóle to No też właśnie cena spoko jak za taką konfigurację. W środku może szału nie ma, no ale to akurat zawsze można pomodzić, "bieda edyszyn" to nie jest, także nie jest źle. Edytowane 7 Listopada 2017 przez A4CCH
eltom Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Szczerze to co jest ciekawego tym aucie poza ceną? Faktycznie nawet grzanych foteli nie ma. Kupisz za dwadzieścia, dołożysz 10 i sprzedasz znowu za 20... lepiej się nie pchaj w wynalazki.
FroS-t Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 1 minutę temu, eltom napisał: Szczerze to co jest ciekawego tym aucie poza ceną? Faktycznie nawet grzanych foteli nie ma. Kupisz za dwadzieścia, dołożysz 10 i sprzedasz znowu za 20... lepiej się nie pchaj w wynalazki. Dobrze powiedziane Golas straszny....
eltom Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja tam nie powiem, sam bym z chęcią pomykał mruczącym V6... ale zejdźmy na ziemię 1.8T w zupełności wystarcza mi do przemieszczania się, a i jest przewidywalne w utrzymaniu. W ogóle to się przy okazji pochwalę, że wreszcie wszedłem na dobrą drogę i przesiadłem się na A4 - i to tak na dobre
jedrekx Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 nareszcie a ja grzeszę i odchodzę od A4 póki co
A4CCH Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Czarny sufit, i 4 szyby w prądzie Bo jak widzę te korby w B7 z tyłu to krew zalewa... Z grzanych foteli korzystasz ? Ja mam i użyłem może z 3-4 razy.
FroS-t Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Czarny sufit to domena Sline a tu oprócz sufitu nic nie ma ani kierownicy, ani gałki zmiany biegów, ani foteli, poza tym 3.0 204 km cieprapialy i to prawie każdy egzemplarz na wtryski, wiem bo kolegę mam w ASO a jak do wtrysków dojada napinacze łańcucha rozrządu to 10 tys nie Twoje, poza tym z przodu cos się działo bo prawa lampa nie leży całkowicie , tak samo jak całe spasowanie zderzaka, poza tym zobacz sobie spasowanie maski z prawej a lewej strony, mówiąc w prost jest krzywo jak c**j, z reszta tylny zderzak tez nie leży jak trzeba......taka cena za 3.0 Tdi nie wróży nic dobrego jak pisał już Eltom a to co widac z zewnatrz również nie napawa optymizmem, ta cena jest dobra nie za biedne wyposażenie tylko za niewątpliwe niespodzianki które są w tym aucie.... nie wiem ile masz kasy ale myśle ze po wyprostowaniu tego auta aby było tak jak trzeba , na mody może ci już nie starczyć .... Edytowane 8 Listopada 2017 przez FroS-t
eltom Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Jędrek, coś konkretnego ma zastąpić B6?
m-nokian Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 juz sam nagłówek przyciąga https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-cabrio-1-8t-s-line-od-pasjonata-ID6zhfV1.html
A4CCH Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-c6-2-4-v6-177km-quattro-webasto-zamiana-bixenon-skora-ledy-s-line-ID6zfx3a.html A o tym co myślicie ? Słyszałem że 2.4 i 4.2 to jeszcze z tych starych dobrych V, skrzynia pewnie 6, tyle że manual. No i ktoś wie jak to jedzie ? Jestem bardziej zwolennikiem benzyny, ale 4.2 to trochę za dużo Edytowane 11 Listopada 2017 przez A4CCH
jedrekx Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 W dniu 9.11.2017 o 16:52, eltom napisał: Jędrek, coś konkretnego ma zastąpić B6? tym razem nie mam niczego konkretnego na oku powiem tak... milion wizji mi krąży w głowie
eltom Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Jędrek, a będzie to to w czerwonym lakierze?
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 o kolorze będę mógł mówić jak coś wybiorę no i jak się sprzeda A4.. jak na razie jest dwóch zainteresowanych, zobaczymy czy w ogóle przyjadą obejrzeć auto
A4CCH Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Ktoś wie czemu ceny opon tak skaczą ? Ostatnio 212zł na drugi dzień 234 dziś 219. Chodzi tu oczywiście o identyczną oponę ... Na moje nieszczęście kupiłem w tej "najlepszej" Edytowane 15 Listopada 2017 przez A4CCH
eltom Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Ktoś tutaj szyby ściemniał... to Karpatka? Potrzebowałbym zrobić taką akcję w Avancie B7. Macie pojęcie jaki to koszt?
A4CCH Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Godzinę temu, eltom napisał: Ktoś tutaj szyby ściemniał... to Karpatka? Potrzebowałbym zrobić taką akcję w Avancie B7. Macie pojęcie jaki to koszt? https://www.facebook.com/KarpatkaCustoms/
Rekomendowane odpowiedzi