manny90 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Ja właśnie znajomej wymieniałem przednie mijania w kii pro_cee'd. Z moimi łapami nie do zrobienia bez demontażu akku, a z drugiej strony odkręceniu zbiornika spryskiwaczy i odgięciu go. Masakra jakaś. Utrudniają człowiekowi życie tylko
Kierownik Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda ze siucek juz sie zwinął , chetnie obczaił bym ten klosz
Reniu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Oj koledzy.... znacie tą emotkę? joke Zazwyczaj tak się by skończyło takie pytanie a ja pomoge i dam linki http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t3733.0.html;highlight=wymiana+żarówki+b6 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t26333.0.html;highlight=wymiana+żarówki+b6 mam nadzieję że pomoga, bo w życiu nie dobierałem się do żarówek w lampie B6
Petara Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Witka panowie :> Ja dziś sobie wymyłem a4czke po sobocie bo strasznie sie ubrudzila i udało mi sie moto po zimie odpalić i śmignać Wiatr we włosach bezcenne
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ja dopiero teraz umyję jak założę 18stki
Kierownik Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ja dopiero teraz umyję jak założę 18stki Kiedy zakładasz ?
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie, bo jeszcze nie kupione [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 18:49_________________________________________________ale tu cisza w razie co to macie kogoś ogarniętego co by mi zmienił relingi (zdjęcie podsufitki -> odkręcenie starych relingów -> założenie nowych -> założenie podsufitki) i grill (zdjęcie zderzaka -> zmiana grilla -> założenie zderzaka)
Kierownik Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 hmm dam ci odpowiedz w piątek, myślę że ja i mój szwagier byśmy sie tego podjeli
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 tylko najpierw muszę wszystkie rzeczy kupić
Kierownik Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Spoko , dobrze by było jak byś miał wszystko juz na ten weekend to byśmy może coś zadziałali . Ha no i robocizna
Reniu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Zróbcie wspólnie, wtedy największa frajda z rezania
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 na ten weekend to nie ma opcji najpierw muszę znaleźć relingi - znalazłem w przyzwoitej cenie (350 zł) z modelu 2009, ale nie wiem czy pasują do mojego i czekam na odpowiedź. jak tak to pewnie je wezmę i montaż dopiero po świętach (za tydzień w czwartek wyjeżdżam)
Kierownik Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Lipton kurcze , bo nie wiem czy mój szwagier bedzie . Damy rade
Reniu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Szukać na forum, w sieci tutoriala jak się zmienia reglingi w Sportbacku i naprzód
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 jak zmienić to nie problem znaleźć - problemem jest znalezienie relingów w odpowiedniej cenie :gwizdanie:
majki77 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 siemka Kierownik i Jedrex, jeśli prowadzicie dialog tylko we dwójkę to piszcie do siebie może na gg albo dzwońcie i do reszty duetowców to samo, człowiek wchodzi wieczorem i czyta kilka stron rozmowy dwóch klubowiczów, kiedyś były tu rozważane poważniejsze tematy i ustalenia :gwizdanie: a tam wcześniej ktos pisał ze jak starszyzna wejdzie to się tak rozpiszą że... starszyzna to zawsze pisała i pisze krotko,na temat i do rzeczy czasem jakiś luz także młodzież się ogarnia żebym nie musiał interweniować spot proponuje teraz w toruniu, to będzie przecież dopiero tydzień przed swiętami i tydzień po świetach wtedy w bydzi myślę ze to sprawiedliwe i docenicie zaangażowanie starego prezesa Majkiego który nie raz, sam do was do bydzi przyjeżdza pozdrawiam wszystkich
siucek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda ze siucek juz sie zwinął , chetnie obczaił bym ten klosz Siemka możemy się spotkać w pt. I jeśli chcesz to pokombinujemy??
Rekomendowane odpowiedzi