felipe.avant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 podzielam zdanie kolegi starszego "majka" krótko na temat i do rzeczy
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 :polew: Panowie od kiedy Tu sie zapisalem nastukalo sie ledwo 100 stron a to juz 3 miesiace beda co daje 90 dni czyli po okolo 3 strony dziennie... oj oj forum jest po to zeby na nim pisac a nie czeakac tylko na termin spotu :gwizdanie: Wiec spamerzy do roboty A kto nie chce nie czyta!!!!!
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 :polew: Panowie od kiedy Tu sie zapisalem nastukalo sie ledwo 100 stron a to juz 3 miesiace beda co daje 90 dni czyli po okolo 3 strony dziennie... oj oj forum jest po to zeby na nim pisac a nie czeakac tylko na termin spotu :gwizdanie: Wiec spamerzy do roboty A kto nie chce nie czyta!!!!! chyba czeka Cie rozmowa na boku z Majkim...ja bym się tak nie wychylał jako świerzak
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 :polew: Panowie od kiedy Tu sie zapisalem nastukalo sie ledwo 100 stron a to juz 3 miesiace beda co daje 90 dni czyli po okolo 3 strony dziennie... oj oj forum jest po to zeby na nim pisac a nie czeakac tylko na termin spotu :gwizdanie: Wiec spamerzy do roboty A kto nie chce nie czyta!!!!! chyba czeka Cie rozmowa na boku z Majkim...ja bym się tak nie wychylał jako świerzak DAL MAJKIEGO SZACUNEK za zaangazowanie i oddanie ... ale musi zrozumiec ze Lubimy tu pisac o wszystkim i niczym i tak jest dobrze
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie no świrowałem,sam bazgrole tu jak po brudnopisie
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 i niech tak zostanie nic nie zmieniajcie chlopaki
Newman Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ja tez czuwam i uważnie wszystko czytam...
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 no a gdzie Ty sie podziewales podczas ost. spotu???? :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ekhm... głowa mnie bolała czy cos... :bicz3:
Newman Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 o 6 rano z imprezy w niedziele wróciłem.. wiec nie było mowy o jeździe...
nowekbdg Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 E... Zobaczcie np na wielkopolskie jakieś 4 tys stron oni dziennie to z 10 piszą.JA dziś spędziłem godzinkę na komisariacie na błoniu;pW celu wyjaśnienia nie płacenia mandatów (wogole mogli tak) i podejrzewali ze jestem pod środkami jakimiś Parę razy podmuchałem lizałem lizaczka a nawet <chupachupsa) i godzinka z głowy czysty wyszedłem
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 E... Zobaczcie np na wielkopolskie jakieś 4 tys stron oni dziennie to z 10 piszą.JA dziś spędziłem godzinkę na komisariacie na błoniu;pW celu wyjaśnienia nie płacenia mandatów (wogole mogli tak) i podejrzewali ze jestem pod środkami jakimiś Parę razy podmuchałem lizałem lizaczka a nawet <chupachupsa) i godzinka z głowy czysty wyszedłem z kundlami tak jest... nienawidze psiarni
Reniu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 o 6 rano z imprezy w niedziele wróciłem.. wiec nie było mowy o jeździe... O'RLY? Jeśli w ten weekend ma byc spot, to ja najprawdopodobniej nie wyrobie się z planem i będę musiał odpuścić. PS. bierzcie ze sobą jakieś urządzenia do robienia zdjęć, bo wychodzi na to że jak ja nie wezmę, to nie ma żadnej dokumentacji po spocie
Artur82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ja w ten weekend tez odpadam [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 00:03_________________________________________________ hehe chyba Majki was nastraszyl ze taka cisza od wczoraj
Reniu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Oj ta młodzież ostatnio taka strachliwa Tak samo było ze zdjęciami do galerii... po haśle wstawiajcie swoje zdjęcia nastała cisza...
Reniu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No dalej... nie wstydźcie się już Ja wyhaczyłem system do montażu/ unieruchomienia dywaników z ASO
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 znalazłem relingi! 350 zł + przesyłka - najtańsze jakie są
Rekomendowane odpowiedzi