Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie malujesz wkońcu znaczka od trabanta tylko od Audi :wink4:

Opublikowano

Widziałem ten znaczek Artura :cool1: ... nie musisz się stresować :decayed:

Opublikowano

taa , a później nie wyrobisz " z zamówieniem grupowym " :decayed:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/a3_8p_audi_a3_sportback_20_tdi_sline-t92942.0.html;msg1569290#msg1569290

w moim temacie na górze widać jak wygląda czarny znaczek ale przy czerwonym aucie. natomiast chętnie zobaczę to, o czym mówi tomiczka :)

Opublikowano

no to jestem w pracy i Tomiczka w "wolnej chwili" dziala ze znaczkiem :evil:

Opublikowano

mam nadzieję, że do niedzieli ogarniecie :P

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: DO NIEDZIELI to moge jedrek cale 6 sztuk audi ogarnac :evil: a nie tylko jeden znaczek :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2010, 14:51_________________________________________________kierownik znowu dostrzeglem zmiany w Twoim profilu :evil:

czyzby jakis zakup zostal poczyniony??

Wydaje mi sie ze zakupiles cos nie na gnojowke jak Ty to piszesz :evil: ale na GT - gas tuning...pewnie jakas benzynka 1.8 t zagazowana :polew:

Chwal sie Tu szybko!!!!! :gwizdanie:

Opublikowano

po prostu chłopacy udzielają mi rad ;) Artur, Kierownik pousuwał bo tam były pozostałości po Fieście :decayed: Ty sobie zakladasz taki jak mówił Tomiczka? chętnie zobaczę czy do czarnego będzie pasować...

Opublikowano

ja nic nie zmieniam w swoim aucie no poza felgami na ktore ciulam kase :evil:

a znaczek juz jest pomalowany na probe mi sie podoba chociaz Tomiczka mowi ze to nie do konca to co chcial uzyskac :polew:

Opublikowano

ale marazm się wkradł na forum... i ciągle temat znaczka... :wallbash:

Ze tak powiem marazm i nostalgia :polew:

Ale skoro tylko stwierdzasz fakt zamiast podsunac nowy temat do rozmowy to ja wrzuce cos od siebie :D

Jutro chyba przyjedzie gosc z poznania ogladac moja czarnule :a4fan: trzymajcie kciuki zeby mu sie spodobala i zeby kupil :D Albo nie... macie trzymac kciuki! :naughty:

Opublikowano

No to trzymam kciuki ;)

Opublikowano

No to trzymam kciuki ;)

Tyyy no poczekaj bo do jutra to ci te kciuki odpadna :polew: Albo w sumie... i tak nie masz samochodu teraz to nie musisz miec sprawnych rak :decayed:

Opublikowano

Właśnie :P

Opublikowano

będę trzymał kciuki! :naughty: oby poszła ;) przynajmniej będzie B8 na spotach ;) ale pamiętaj, że ja rezerwuję przejażdżkę :gwizdanie:

Opublikowano

będę trzymał kciuki! :naughty: oby poszła ;) przynajmniej będzie B8 na spotach ;) ale pamiętaj, że ja rezerwuję przejażdżkę :gwizdanie:

jako ze pierwszy zaproponowales pierwsza runda bedzie "spesziali for jó" oczywiscie jesli cokolwiek z tego wypali :polew: Zobaczymy jak sie sprawdza Wasze kciuki ehehe

Opublikowano

Czyli co Karol bo b7 bedzie b8??

Opublikowano

Karol już dawno o tym mówił :gwizdanie: