Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:lol1:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kochani Klubowicze, mam propozycję... Dzisiaj wyszło słońce i mnie oświeciło... w związku ze zlotem w Toruniu proponuję spędzenie popołudnia przed spotem na ściance wspinaczkowej GATO w Toruniu... czy są jacyś chętni???

Witam wszystkich.

Ja chętnie spróbowałbym, ale jakbym wygrał z klubowiczami, to i tak zostałbym przez Was zdyskwalifikowany za doping( sporo śrub i blach w nodze) :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

w piz.u...trzeba wychodzić to tyry :wallbash:

chyba w totka zaczne grać...jak wygram każdemu po b8-mce kupie :hi:

Opublikowano

w piz.u...trzeba wychodzić to tyry :wallbash:

chyba w totka zaczne grać...jak wygram każdemu po b8-mce kupie :hi:

mamy to czarno na białym - nie wywiniesz się jak wygrasz:tongue4:

Opublikowano

Chcesz mnie zabić??? Przecież ja jeszcze dziecko jestem... :polew:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 15:45_________________________________________________

Kochani Klubowicze, mam propozycję... Dzisiaj wyszło słońce i mnie oświeciło... w związku ze zlotem w Toruniu proponuję spędzenie popołudnia przed spotem na ściance wspinaczkowej GATO w Toruniu... czy są jacyś chętni???

Witam wszystkich.

Ja chętnie spróbowałbym, ale jakbym wygrał z klubowiczami, to i tak zostałbym przez Was zdyskwalifikowany za doping( sporo śrub i blach w nodze) :polew:

Przyjmuję wyzwanie.. :cool1:

Opublikowano

Tomiczka gdzie Ty z ta noga...jak to po plaskim szurasz :gwizdanie:

A co do jutrzejszego spota to gdzie i o ktorej sie spotykamy??

Opublikowano

Hmmm.... właśnie

rano wyruszam do TRN, bo w przeciwieństwie do Was, chłopcy, mam ochotę się trochę zmęczyć na ściance i byłoby dobrze, gdybyśmy dzisiaj ustalili miejsce i czas spotkania, bo jutro nie będę miała netu...

Opublikowano

okej, w takim razie proszę o info o jutrzejszym spocie na nr: 602-106-077. Z góry dziękuję :notworthy:

Opublikowano

Tomiczka gdzie Ty z tą nogą...jak ty po płaskim szurasz :gwizdanie:

:polew: Takka noga, to prawie jak czekan, który pomógłby wspinać się. :polew:

Arturo, jak znaczek? Bo jak jest z nim coś nie tak, to jutro wolę się nie pokazywać ludziom.

Opublikowano

moim zdaniem znaczek jest :good:

a z noga to zeby kazdy byl tak sprawny jak Ty to byloby :good:

Tomiczka w Piatek byl pokaz jazdy co?? Dlugiemu tez sie podobalo... niezle z nas diably nie :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 20:36_________________________________________________Karolussss a co z Twoja czarna tsrzala?? poszla czy nie??

Opublikowano

moim zdaniem znaczek jest :good:

a z noga to zeby kazdy byl tak sprawny jak Ty to byloby :good:

Tomiczka w Piatek byl pokaz jazdy co?? Dlugiemu tez sie podobalo... niezle z nas diably nie :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 20:36_________________________________________________Karolussss a co z Twoja czarna tsrzala?? poszla czy nie??

Co do perfekcyjności malatury, to dla mnie nie do przyjęcia.

Odnośnie mojej kondycji, to jak na inwalidę- pół emeryta, może być.

Jeśli o jazdę piątkową chodzi, to musimy to kiedyś powtórzyć. Cóż za podniecenie, w końcu kolesiowi z toyoty należy się :bicz3: :naughty:

Opublikowano

ja nie powiedzilem ze malatura jest perfaekcyjna ale jst good :evil:

a Toyotke mozna ustawiac regularnie - wchodze w to :tongue4:

Opublikowano

no widze ze cisza ale pewnie jutro sie klubowicze obudza i sie zbiora - mam taka nadzieje :gwizdanie:

Opublikowano

Majki wczoraj pisał żeby się na motoarenie spotkać o 17, dlatego ja zaproponowałem spotkanie o 16:20 w Strzyżawie żeby wyruszyć tak 16:30-16:35... co Wy na to Bydgoszczanie? A3-ka dziś była oszczędzana coby za dużo paliwa nie uciekło :P właśnie Karol nic się nie chwalisz odnośnie A4!! poszła?

Opublikowano

Jutro jak ktoś chce wyjechać razem na spota w Toruniu,to spotykamy sie około 17:30 przy Tesco(rondo przy Chrobrego i Wojska Polskiego).Zabieram lapka i vaga,może przyda sie.Pozdrawiam i do jutra :naughty: