tomiczka Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Kochani Klubowicze, mam propozycję... Dzisiaj wyszło słońce i mnie oświeciło... w związku ze zlotem w Toruniu proponuję spędzenie popołudnia przed spotem na ściance wspinaczkowej GATO w Toruniu... czy są jacyś chętni??? Witam wszystkich. Ja chętnie spróbowałbym, ale jakbym wygrał z klubowiczami, to i tak zostałbym przez Was zdyskwalifikowany za doping( sporo śrub i blach w nodze)
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 w piz.u...trzeba wychodzić to tyry chyba w totka zaczne grać...jak wygram każdemu po b8-mce kupie
rafi_a4 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 w piz.u...trzeba wychodzić to tyry chyba w totka zaczne grać...jak wygram każdemu po b8-mce kupie mamy to czarno na białym - nie wywiniesz się jak wygrasz:tongue4:
nowekbdg Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Ja się pisze na jakieś %%% :gwizdanie: Dawno zagadek nowka nie było .Zuzka ja mogę wypić z tobą jakiś alko 40%
Zuzk@ Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Chcesz mnie zabić??? Przecież ja jeszcze dziecko jestem... [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 15:45_________________________________________________ Kochani Klubowicze, mam propozycję... Dzisiaj wyszło słońce i mnie oświeciło... w związku ze zlotem w Toruniu proponuję spędzenie popołudnia przed spotem na ściance wspinaczkowej GATO w Toruniu... czy są jacyś chętni??? Witam wszystkich. Ja chętnie spróbowałbym, ale jakbym wygrał z klubowiczami, to i tak zostałbym przez Was zdyskwalifikowany za doping( sporo śrub i blach w nodze) Przyjmuję wyzwanie..
Artur82 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Tomiczka gdzie Ty z ta noga...jak to po plaskim szurasz :gwizdanie: A co do jutrzejszego spota to gdzie i o ktorej sie spotykamy??
Zuzk@ Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Hmmm.... właśnie rano wyruszam do TRN, bo w przeciwieństwie do Was, chłopcy, mam ochotę się trochę zmęczyć na ściance i byłoby dobrze, gdybyśmy dzisiaj ustalili miejsce i czas spotkania, bo jutro nie będę miała netu...
karolusss Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 bo jutro nie będę miała netu... Zuz@ zostaw nr tel. do siebie na forum to ktos ci napisze gdzie i o ktorej
Zuzk@ Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 okej, w takim razie proszę o info o jutrzejszym spocie na nr: 602-106-077. Z góry dziękuję
tomiczka Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Tomiczka gdzie Ty z tą nogą...jak ty po płaskim szurasz :gwizdanie: Takka noga, to prawie jak czekan, który pomógłby wspinać się. Arturo, jak znaczek? Bo jak jest z nim coś nie tak, to jutro wolę się nie pokazywać ludziom.
Artur82 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 moim zdaniem znaczek jest a z noga to zeby kazdy byl tak sprawny jak Ty to byloby Tomiczka w Piatek byl pokaz jazdy co?? Dlugiemu tez sie podobalo... niezle z nas diably nie :evil: [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 20:36_________________________________________________Karolussss a co z Twoja czarna tsrzala?? poszla czy nie??
tomiczka Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 moim zdaniem znaczek jest a z noga to zeby kazdy byl tak sprawny jak Ty to byloby Tomiczka w Piatek byl pokaz jazdy co?? Dlugiemu tez sie podobalo... niezle z nas diably nie :evil: [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 20:36_________________________________________________Karolussss a co z Twoja czarna tsrzala?? poszla czy nie?? Co do perfekcyjności malatury, to dla mnie nie do przyjęcia. Odnośnie mojej kondycji, to jak na inwalidę- pół emeryta, może być. Jeśli o jazdę piątkową chodzi, to musimy to kiedyś powtórzyć. Cóż za podniecenie, w końcu kolesiowi z toyoty należy się :bicz3:
Artur82 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 ja nie powiedzilem ze malatura jest perfaekcyjna ale jst good a Toyotke mozna ustawiac regularnie - wchodze w to
Artur82 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no widze ze cisza ale pewnie jutro sie klubowicze obudza i sie zbiora - mam taka nadzieje :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Majki wczoraj pisał żeby się na motoarenie spotkać o 17, dlatego ja zaproponowałem spotkanie o 16:20 w Strzyżawie żeby wyruszyć tak 16:30-16:35... co Wy na to Bydgoszczanie? A3-ka dziś była oszczędzana coby za dużo paliwa nie uciekło właśnie Karol nic się nie chwalisz odnośnie A4!! poszła?
karolusss Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Powiem tak Spodziewalem sie innego klienta, ale pogadamy na spocie
gurban6 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Jutro jak ktoś chce wyjechać razem na spota w Toruniu,to spotykamy sie około 17:30 przy Tesco(rondo przy Chrobrego i Wojska Polskiego).Zabieram lapka i vaga,może przyda sie.Pozdrawiam i do jutra
Rekomendowane odpowiedzi