karolusss Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Panowie i panie Podobno na koronowskiej sa jacys fachmani od Audi? Wiecie cos moze na ten temat? Jesli tak bede wdzieczny za namiary ja tam u nich robie auto No ciesze sie ale rozwin temat... i nie chodzi mi o to co u nich robisz
rafi_a4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Panowie i panie Podobno na koronowskiej sa jacys fachmani od Audi? Wiecie cos moze na ten temat? Jesli tak bede wdzieczny za namiary ja tam u nich robie auto No ciesze sie ale rozwin temat... i nie chodzi mi o to co u nich robisz to ty okresl co chcesz wiedziec skoro sie od kogos dowiedziales to znaczy masz jakies informacje na ich temat. nie interesuje cie co u nich robilem a oczekujesz wiecej informacji - jakich
Newman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ładne to Audi... i przebieg może być prawdziwy... przy tej pojemności...
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Rafi tzn, że masz już płytkę? ile płaciłeś za PL menu?
Marcintorun Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1059982795_audi_a4_quattro_s_line_193_km.html "średnie spalanie w aucie oscyluje w granicach 8/9 litrów na100km" te spalanie to chyba na dłuższej trasie
karolusss Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 "... Jesli tak bede wdzieczny za namiary :D" O to mi chodzi... namiary = adres/telefon/m@il/numer buta mechanika
nowekbdg Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Fake Audi policecar[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 14:10_________________________________________________
rafi_a4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 tak wiec karolu tak jak pisales Panowie i panie Podobno na koronowskiej sa jacys fachmani od Audi? Wiecie cos moze na ten temat? Jesli tak bede wdzieczny za namiary czyli adres juz znasz numeru posesji nie znam. ale nie sadze zeby tam bylo duzo zakladow wiec powinienes trafic a komorka do mechanika 502 603 269 [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 14:26_________________________________________________ Rafi tzn, że masz już płytkę? ile płaciłeś za PL menu? plyty z nawigacja nie mam a pl menu bylo po znajomosci
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ok, już powiedziałem chłopakom, że płytkę mają jeszcze raz nagrać
rafi_a4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ok, już powiedziałem chłopakom, że płytkę mają jeszcze raz nagrać
manny90 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ech... Tłuc siostrze do głowy, żeby dbała o turbinę, ale ona woli stosować PSJ: Skoda non-stop w trybie awaryjnym, typowe objawy, 1,2,3-3k obrotów i d*pa. Będę miał sprawę do kogoś z vagiem, jak siostra z Poznania wróci...
rafi_a4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ech... Tłuc siostrze do głowy, żeby dbała o turbinę, ale ona woli stosować PSJ: Skoda non-stop w trybie awaryjnym, typowe objawy, 1,2,3-3k obrotów i pupa. Będę miał sprawę do kogoś z vagiem, jak siostra z Poznania wróci... ja moge ci podlaczyc tzn siostrze
Artur82 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 rafi przeciez Ty masz zone to gdzie sie chcesz podlaczac do siostry mannego :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 a Ona wierna jeszcze niedawno pisała że bez męża się nigdzie nie rusza
rafi_a4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 oj wy tylko o jednym-zboczency . ale jak to sie mowi biednemu chleb na mysli [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 16:51_________________________________________________ A tak na powaznie - organizujemy cos w ta niedziele grill albo cus
felipe.avant Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 drodzy koledzy i koleżanki, ja spędzam czas w weekend na sopockiej plazy ma byc totalny skwar "a na plaży każda dupka się smaży"
Kierownik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ja dostałem robote w Skoda Auto Bieranowski na wakcje
tomiczka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ja dostałem robote w Skoda Auto Bieranowski na wakcje [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:59_________________________________________________A w jakim charakterze, jeśli wolno zapytać?
Rekomendowane odpowiedzi