karolusss Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 g A ja dostałem robote w Skoda Auto Bieranowski na wakcje Graty kieras
Kierownik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ja dostałem robote w Skoda Auto Bieranowski na wakcje Graty kieras Dzięki [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 19:04_________________________________________________Będzie kasa na mody
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 http://moto.wp.pl/kat,15951,title,Znow-drozeje-benzyna-i-ON,wid,12331441,wiadomosc.html?ticaid=1a46b :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
tomiczka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 No i ile przydatnej wiedzy zdobędziesz.Tylko patrzeć, jak będziesz nam pomagał na forum, fachowym doradztwem :gwizdanie: Ucz się Kieras ucz............
Kierownik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak się sprawdzę to mam robotę po szkole zapewnioną
karolusss Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak się sprawdzę to mam robotę po szkole zapewnioną to ino sie staraj Ps. Dzis napisal do mnie forumowicz i szuka takiej audiczki jak moja czarnula Moze akurat sie uda i bedzie B8 w teamie
psocia4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak się sprawdzę to mam robotę po szkole zapewnioną to ino sie staraj Ps. Dzis napisal do mnie forumowicz i szuka takiej audiczki jak moja czarnula Moze akurat sie uda i bedzie B8 w teamie jest juz w klubie B8 - madmac73 - jeździł w zeszłym roku na spoty i jak znajdzie czas to na pewno sie pojawi w tym roku
rafi_a4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 otworzylem nowy watek mam nadzieje ze wywalczymy wiecej znizek,wpisujemy panowie i panie tylko konkrety!!! jak komus uda sie wywalczyc wiekszą znizke tym bardziej bedzie mile widziana a wiec do dziela :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/znizki_dla_klubu_a4_kujpom-t136793.0.html
gurban6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Paweł trzymam kciuki za prace Twoją.Możesz wiele wynieść ( nauki,a nie części ) bo skoda też ma podobnie jak Vw i Audi.
Kierownik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 oczywiście przecież to prawie jedno i to samo
gurban6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ale co,nauka i częsci hahhahaah zartuje
Kierownik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Napewno nie bede tam siedział i zbijał bąków ... postaram się jak najwięcej wynieść (oczywiście wiedzy ! ) o tych fantastycznych klekotach i Kuchenkach Karol , ten kolo tak szedł jak by mu zwieracze juz puściły
karolusss Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 puscily to temu... tyle ze juz raczej bedzie miec klopot zeby je zewrzec... http://www.youtube.com/watch?v=NAanJMKb0qw&feature=player_embedded
gurban6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Może był w moim wieku :gwizdanie: A tak na poważnie to miał wiele szczęścia .Paweł żartowałem ,nie gniewaj się
Kierownik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ale co ty , wiem dobrze ze tutaj prawie kazdy sobie jaja robi , ja jestem bardzo sympatycznym czlowiekiem który lubi żartować z innych jak i z siebie
gurban6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wiem ,wiem niech Ci ta praca wiele przyniesie korzyści,materialnych i wiedzy.Pozdrowionka :>
rafi_a4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ja dostałem robote w Skoda Auto Bieranowski na wakcje no to bedziesz kolo mnie i bede mial cie na oku , znam tam prawie wszystkich i porozmawiam z Włodkiem zeby cie zostawil na stale
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ps. Dzis napisal do mnie forumowicz i szuka takiej audiczki jak moja czarnula oby się sprzedała bo w dwóch postach zachwalałem mu Twoją audiczkę
Rekomendowane odpowiedzi