tomiczka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dla mnie to żaden kłopot. Raczej zaszczytem będzie wieźć taką osobistość z Bydgoszczy. Jakby co, to pisz. Uuuuuuuuuuu chłopie!!!!! Żarty żartami, ale teraz pojechałeś ciut za mocno.
Kierownik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Kurde , jedno mie dziwi ... jest czwartek godzina 11:44 , no i nasuwa mi się jedno pytanie .... A w nie w pracy ?
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie wybiera się ktoś z Was do Mławy albo Ciechanowa??
tomiczka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie wybiera się ktoś z Was do Mławy albo Ciechanowa?? Ja mam w ch..j czasu, chajsu też mi nie brakuje i wsządzie mogę pojechać. Chcesz się zabrać?
rafi_a4 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie wybiera się ktoś z Was do Mławy albo Ciechanowa?? Ja mam w ch..j czasu, chajsu też mi nie brakuje i wsządzie mogę pojechać. Chcesz się zabrać? to kup autobus bedziesz nas wszystkich wozil
tomiczka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie wybiera się ktoś z Was do Mławy albo Ciechanowa?? Ja mam w ch..j czasu, chajsu też mi nie brakuje i wsządzie mogę pojechać. Chcesz się zabrać? to kup autobus bedziesz nas wszystkich wozil A koncern AUDI wypuścił już jakieś autobusy? :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie wybiera się ktoś z Was do Mławy albo Ciechanowa?? Ja mam w ch..j czasu, chajsu też mi nie brakuje i wsządzie mogę pojechać. Chcesz się zabrać? to przyjedź po mnie
tomiczka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie wybiera się ktoś z Was do Mławy albo Ciechanowa?? Ja mam w ch..j czasu, chajsu też mi nie brakuje i wsządzie mogę pojechać. Chcesz się zabrać? to przyjedź po mnie A widzisz Grzesiu. Pokorne ciele dwie matki ssie. A jakbym teraz zgodził się na podróż z Tobą, to byłby to szczyt WAZELINIARSTWA :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dobrze znać swoje miejsce Grześ to kiedy jedziemy ??
tomiczka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dobrze znać swoje miejsce Grześ to kiedy jedziemy ?? :polew: Dawno nie wyszła mi tak szyderczo prowokacja. Co do czasu i chajsu, to cięrpię na chroniczny brak obu składników, chyba jak większość
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Chyba tak :> no dobra mam ale jestem skąpy nawet dla siebie
Zuzk@ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale naprodukowaliście... jeden dzień na działce bez neta i 7 stron do czytania... do Torunia ja się piszę oczywiście...
karolusss Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jedzie ktos do Wawy w najblizszym czasie? Moze Zuzk@? Ona swiatowa kobieta Mam cos do odebrania w wawce i przewiezienia do bydy (albo inowroclawia ) niewielki pakunek nie zajmie duzo miejsca Jesli ktos sie wybiera to prosze o kontakt na PW albo GG 5242284
Rekomendowane odpowiedzi