Tomlandia Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzięki za linki. Ja znalazłem http://www.nawigacje.bydgoszcz.pl/nawigacje_fabryczne.html. wołają z montażem 2200. Zastanawiam się czy kupować sam navi i rezać wszstko - kosz 2din, antena,złącza rns,ponoć nawet panel klimatronika trzeba wymienić czy zlecić i bulić i ma się ALL :mysli: :mysli: te firmy w Bydgoszczy to sobie mozna wpuscic w buty!!!! I nie chodzi o sam zkup NAVI- musisz kupic: panel kilmatronika, kosz 2din, wiaze sie to z rozebraniem calego tunelu...itd itd...wiec sie zastanow jeszcze raz...firmy w Bydgoszczy ktore proponuja z montażem sa do...no wszyscy wiedza do czego... ...wiec jesli juz sie zdecydujesz to rezaj sam, ale proste to nie bedzie...od cholery roboty...glupich konektorkow mozesz czasem szukac tydzien albo lepiej wiec roboty troche jest i kablekowania rowniez... Dodam dla Karola ze ja sie rozgladam ale nie za takimi uzywkami po 1700 bo to nie ma glebszego celu...za ta kase to mozna nowa kupic Powiem tak - zachęcające to to nie jest. Efekt navi w aucie miło wygląda i jak by nie było to dla mnie ważniejszy jest środek, bo w nim siedzę a nie na masce auta. Na rezanie tego chyba trzeba będzie wziąć urlop Takie jeszcze jedno pytanko - tą firmę z Bydzi znasz czy generalizujesz, że wszystkie są do du..... :gwizdanie:
majki77 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 przerwa w mundialu :gwizdanie: trzeba skoczyc sie gdzieś wykąpać nad jeziorko pozdrowionka dla wszystkich
Artur82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzięki za linki. Ja znalazłem http://www.nawigacje.bydgoszcz.pl/nawigacje_fabryczne.html. wołają z montażem 2200. Zastanawiam się czy kupować sam navi i rezać wszstko - kosz 2din, antena,złącza rns,ponoć nawet panel klimatronika trzeba wymienić czy zlecić i bulić i ma się ALL :mysli: :mysli: te firmy w Bydgoszczy to sobie mozna wpuscic w buty!!!! I nie chodzi o sam zkup NAVI- musisz kupic: panel kilmatronika, kosz 2din, wiaze sie to z rozebraniem calego tunelu...itd itd...wiec sie zastanow jeszcze raz...firmy w Bydgoszczy ktore proponuja z montażem sa do...no wszyscy wiedza do czego... ...wiec jesli juz sie zdecydujesz to rezaj sam, ale proste to nie bedzie...od cholery roboty...glupich konektorkow mozesz czasem szukac tydzien albo lepiej wiec roboty troche jest i kablekowania rowniez... Dodam dla Karola ze ja sie rozgladam ale nie za takimi uzywkami po 1700 bo to nie ma glebszego celu...za ta kase to mozna nowa kupic Powiem tak - zachęcające to to nie jest. Efekt navi w aucie miło wygląda i jak by nie było to dla mnie ważniejszy jest środek, bo w nim siedzę a nie na masce auta. Na rezanie tego chyba trzeba będzie wziąć urlop Takie jeszcze jedno pytanko - tą firmę z Bydzi znasz czy generalizujesz, że wszystkie są do du..... :gwizdanie: znam kiedys kolega tam pracowal...i wiem jak tam robia...potrafia kable wlozyc we wtyczke nie używając koniecznych do tego konektorow
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ale zamuła na forum :gwizdanie: wszyscy jajeczka moczą w jeziorze [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:10_________________________________________________po obejrzeniu tych dwóch ogłoszeń ciesze się że nie kupiłem lamp na przód"solar" i że nie dałem pomalować felg na czarno....uffffff,a miałem takie myśli w głowie http://moto.allegro.pl/item1091990392_audi_a4_tunning_german_style.html http://moto.allegro.pl/item1097153812_audi_a4_skora_kremowa_gaz_brc_climatronik.html
Zuzk@ Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Heloł... mam ogłoszenie drobne, bądź może trochę poważniejsze... 10 lipca jest koncert Dżem i Strachy na lachy pod Inowrocławiem, czy jest ktoś zainteresowany??? Wejście FREE...
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Heloł... mam ogłoszenie drobne, bądź może trochę poważniejsze... 10 lipca jest koncert Dżem i Strachy na lachy pod Inowrocławiem, czy jest ktoś zainteresowany??? Wejście FREE... jakby miał przyjechać 2Pac,Dr.Dre albo Snoop Dogg to byłbym 1-szy przy wejściu,ale na polskie brzdękanie nigdy nie pójde
Reniu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ciesze się że nie kupiłem lamp na przód "solar" i że nie dałem pomalować felg na czarno....uffffff,a miałem takie myśli w głowie :doh1:
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ciesze się że nie kupiłem lamp na przód "solar" i że nie dałem pomalować felg na czarno....uffffff,a miałem takie myśli w głowie :doh1: Reniu miałeś w tym pozytywny udział
przemciotorun Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 solarom mowimy nie, to lipa ze niewiem.....
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 z resztą Kierownik też mi odradzał solary
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 zakladaj depo i po problemie takie mam kupione
karolusss Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Heloł... mam ogłoszenie drobne, bądź może trochę poważniejsze... 10 lipca jest koncert Dżem i Strachy na lachy pod Inowrocławiem, czy jest ktoś zainteresowany??? Wejście FREE... Ja uwielbiam strachy i uwielbialem dzem jak jeszcze byl rysiu jest duza szansa ze sie pojawie Mam nadzieje ze waszkag nie chodzi na takie imprezy
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 ten Waszka G z tym głosikiem do zespołu "Arka Noego" by się nadawał [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:10_________________________________________________a tu nasi pomysłowi rodacy [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:13_________________________________________________na końcu filmu fajna gleba
Artur82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Reniu jest jakas opcja zmiany zajawki?? Z ostatniego spota moznaby cos wybrac
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Reniu jest jakas opcja zmiany zajawki?? Z ostatniego spota moznaby cos wybrac lepiej nie poruszać tego tematu :gwizdanie:ja już próbowałem ....a "starszyzna" nic nie zrobiła,ani jednej propozycji [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:21_________________________________________________oczywiście w walce o zmiane zajawki masz we mnie Artur poparcie,wsparcie
Reniu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Rozmawialiśmy przecież, że nic na siłę, trafi się TO foto, będzie TA chwila i się zrobią TĄ zajawkę
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Rozmawialiśmy przecież, że nic na siłę, trafi się TO foto, będzie TA chwila i się zrobią TĄ zajawkę hmmm,byle jeszcze tego lata
Zuzk@ Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Heloł... mam ogłoszenie drobne, bądź może trochę poważniejsze... 10 lipca jest koncert Dżem i Strachy na lachy pod Inowrocławiem, czy jest ktoś zainteresowany??? Wejście FREE... Ja uwielbiam strachy i uwielbialem dzem jak jeszcze byl rysiu jest duza szansa ze sie pojawie Mam nadzieje ze waszkag nie chodzi na takie imprezy Karol, zapraszam serdecznie!!!
Rekomendowane odpowiedzi