Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za linki. :notworthy: Ja znalazłem http://www.nawigacje.bydgoszcz.pl/nawigacje_fabryczne.html. wołają z montażem 2200. Zastanawiam się czy kupować sam navi i rezać wszstko - kosz 2din, antena,złącza rns,ponoć nawet panel klimatronika trzeba wymienić czy zlecić i bulić i ma się ALL :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

te firmy w Bydgoszczy to sobie mozna wpuscic w buty!!!!

I nie chodzi o sam zkup NAVI- musisz kupic: panel kilmatronika, kosz 2din, wiaze sie to z rozebraniem calego tunelu...itd itd...wiec sie zastanow jeszcze raz...firmy w Bydgoszczy ktore proponuja z montażem sa do...no wszyscy wiedza do czego...

...wiec jesli juz sie zdecydujesz to rezaj sam, ale proste to nie bedzie...od cholery roboty...glupich konektorkow mozesz czasem szukac tydzien albo lepiej wiec roboty troche jest i kablekowania rowniez...

Dodam dla Karola ze ja sie rozgladam ale nie za takimi uzywkami po 1700 bo to nie ma glebszego celu...za ta kase to mozna nowa kupic :wink4:

Powiem tak - zachęcające to to nie jest. Efekt navi w aucie miło wygląda i jak by nie było to dla mnie ważniejszy jest środek, bo w nim siedzę a nie na masce auta. Na rezanie tego chyba trzeba będzie wziąć urlop :disgust:

Takie jeszcze jedno pytanko - tą firmę z Bydzi znasz czy generalizujesz, że wszystkie są do du..... :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

przerwa w mundialu :gwizdanie:

trzeba skoczyc sie gdzieś wykąpać nad jeziorko :naughty:

pozdrowionka dla wszystkich :good:

Opublikowano

Dzięki za linki. :notworthy: Ja znalazłem http://www.nawigacje.bydgoszcz.pl/nawigacje_fabryczne.html. wołają z montażem 2200. Zastanawiam się czy kupować sam navi i rezać wszstko - kosz 2din, antena,złącza rns,ponoć nawet panel klimatronika trzeba wymienić czy zlecić i bulić i ma się ALL :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

te firmy w Bydgoszczy to sobie mozna wpuscic w buty!!!!

I nie chodzi o sam zkup NAVI- musisz kupic: panel kilmatronika, kosz 2din, wiaze sie to z rozebraniem calego tunelu...itd itd...wiec sie zastanow jeszcze raz...firmy w Bydgoszczy ktore proponuja z montażem sa do...no wszyscy wiedza do czego...

...wiec jesli juz sie zdecydujesz to rezaj sam, ale proste to nie bedzie...od cholery roboty...glupich konektorkow mozesz czasem szukac tydzien albo lepiej wiec roboty troche jest i kablekowania rowniez...

Dodam dla Karola ze ja sie rozgladam ale nie za takimi uzywkami po 1700 bo to nie ma glebszego celu...za ta kase to mozna nowa kupic :wink4:

Powiem tak - zachęcające to to nie jest. Efekt navi w aucie miło wygląda i jak by nie było to dla mnie ważniejszy jest środek, bo w nim siedzę a nie na masce auta. Na rezanie tego chyba trzeba będzie wziąć urlop :disgust:

Takie jeszcze jedno pytanko - tą firmę z Bydzi znasz czy generalizujesz, że wszystkie są do du..... :gwizdanie:

znam kiedys kolega tam pracowal...i wiem jak tam robia...potrafia kable wlozyc we wtyczke nie używając koniecznych do tego konektorow :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

ale zamuła na forum :gwizdanie:

wszyscy jajeczka moczą w jeziorze :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:10_________________________________________________po obejrzeniu tych dwóch ogłoszeń ciesze się że nie kupiłem lamp na przód"solar" i że nie dałem pomalować felg na czarno....uffffff,a miałem takie myśli w głowie :thumbdown:

http://moto.allegro.pl/item1091990392_audi_a4_tunning_german_style.html

http://moto.allegro.pl/item1097153812_audi_a4_skora_kremowa_gaz_brc_climatronik.html

Opublikowano

Heloł... mam ogłoszenie drobne, bądź może trochę poważniejsze...

10 lipca jest koncert Dżem i Strachy na lachy pod Inowrocławiem, czy jest ktoś zainteresowany??? Wejście FREE... :cool1:

Gość -makaveli-
Opublikowano

10 lipca jest koncert Dżem i Strachy na lachy pod Inowrocławiem, czy jest ktoś zainteresowany??? Wejście FREE... :cool1:

jakby miał przyjechać 2Pac,Dr.Dre albo Snoop Dogg to byłbym 1-szy przy wejściu,ale na polskie brzdękanie nigdy nie pójde :tongue4:
Opublikowano
ciesze się że nie kupiłem lamp na przód "solar" i że nie dałem pomalować felg na czarno....uffffff,a miałem takie myśli w głowie :thumbdown:

:doh1: :punish::yeah::thumbup:

Gość -makaveli-
Opublikowano
ciesze się że nie kupiłem lamp na przód "solar" i że nie dałem pomalować felg na czarno....uffffff,a miałem takie myśli w głowie :thumbdown:

:doh1: :punish::yeah::thumbup:

Reniu miałeś w tym pozytywny udział :good:
Gość -makaveli-
Opublikowano

z resztą Kierownik też mi odradzał solary :notworthy:

Gość -makaveli-
Opublikowano

zakladaj depo i po problemie

takie mam kupione :hi:
Opublikowano
Reniu miałeś w tym pozytywny udział :good:

:pali:

Opublikowano

Ja uwielbiam strachy i uwielbialem dzem jak jeszcze byl rysiu :) jest duza szansa ze sie pojawie :)

Mam nadzieje ze waszkag nie chodzi na takie imprezy :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

ten Waszka G z tym głosikiem do zespołu "Arka Noego" by się nadawał :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:10_________________________________________________a tu nasi pomysłowi rodacy

[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:13_________________________________________________na końcu filmu fajna gleba :polew:
Opublikowano

Reniu jest jakas opcja zmiany zajawki?? Z ostatniego spota moznaby cos wybrac :mysli:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Reniu jest jakas opcja zmiany zajawki?? Z ostatniego spota moznaby cos wybrac :mysli:

lepiej nie poruszać tego tematu :gwizdanie:

ja już próbowałem ....a "starszyzna" nic nie zrobiła,ani jednej propozycji :disgust:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:21_________________________________________________oczywiście w walce o zmiane zajawki masz we mnie Artur poparcie,wsparcie :good:

Opublikowano

Rozmawialiśmy przecież, że nic na siłę, trafi się TO foto, będzie TA chwila i się zrobią TĄ zajawkę :cool1:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Rozmawialiśmy przecież, że nic na siłę, trafi się TO foto, będzie TA chwila i się zrobią TĄ zajawkę :cool1:

hmmm,byle jeszcze tego lata :cool1:
Opublikowano

Ja uwielbiam strachy i uwielbialem dzem jak jeszcze byl rysiu :) jest duza szansa ze sie pojawie :)

Mam nadzieje ze waszkag nie chodzi na takie imprezy :polew:

Karol, zapraszam serdecznie!!!