Reniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Tak, pousuwam zbędne choć z drugiej post napisany tam daje możliwość śledzenia nowych postów w temacie. [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 11:34_________________________________________________Artur... czekałem wczoraj na kolejny odcinek telenoweli a tu nic
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 widzisz Reniu My tu piszemy a Wy spicie...mlodziez lata gdzies bo sie im wakacje zaczely... :polew: A jak widzisz ja jesli chodzi o czas to znajde na wszystko...na pisanie...na i na pisanie scenariusza na glupie domysly i insynuacje co niektorych :polew:
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 dobra obiecuje Ci ze jesli tylko Zuza znajdzie wieczorem czas to Cie nie zawiedziemy :gwizdanie: Reniu a tak apropo...to gdzie ustaliliscie z Majkim nastepny spot??
Zuzk@ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zuza będzie wieczorem w przerwach między meczami i po meczach też... Artur, musimy uknuć jakąś intrygę, co by towarzystwo mogło sobie pofantazjować i pospekulować (to teraz takie modne słowo, podoba mi się)...
Tomlandia Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zuza będzie wieczorem w przerwach między meczami i po meczach też... Artur, musimy uknuć jakąś intrygę, co by towarzystwo mogło sobie pofantazjować i pospekulować (to teraz takie modne słowo, podoba mi się)... Ja to bym sobie na lody pojechał :polew: :polew:
Kierownik Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Czytał ktoś juz ten temat ? http://www.a4-klub.pl/smf/all_kolizja_a_odszkodowanie_dla_policji-t138867.0.html kopara opadła mi tak ze nie moge jej już zamknąć ... jestem w szoku
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zuza będzie wieczorem w przerwach między meczami i po meczach też... Artur, musimy uknuć jakąś intrygę, co by towarzystwo mogło sobie pofantazjować i pospekulować (to teraz takie modne słowo, podoba mi się)... Zuzk@ cos wymyslimy Po co cos knuc poprostu powedzmy im prawde
Reniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Reniu pomoz mi poszukac jak zdemontowac lampke podsufitki bo chce sie zabrac za kolejnego moda http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_montaz_elementow_pakietu_oswietlenie_kratek_nawiewow_lampki_przedniej-t20727.0.html;msg1299556#msg1299556 Możesz zagadać do gościa jak to rozebrał: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t86290.0.html http://w139.wrzuta.pl/plik/3dKenJniinI/avf_lights
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 dzikeuje Reniu - juz tam mi podali strone ale i tak bardzo dziekuje za zaangazowanie
Reniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Widzę, że już ryleś wątek o podświetaniu Przeryłem wszystkie 46 stron wątku
Zuzk@ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zuza będzie wieczorem w przerwach między meczami i po meczach też... Artur, musimy uknuć jakąś intrygę, co by towarzystwo mogło sobie pofantazjować i pospekulować (to teraz takie modne słowo, podoba mi się)... Zuzk@ cos wymyslimy Po co cos knuc poprostu powedzmy im prawde Ale którą prawdę???
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zuza będzie wieczorem w przerwach między meczami i po meczach też... Artur, musimy uknuć jakąś intrygę, co by towarzystwo mogło sobie pofantazjować i pospekulować (to teraz takie modne słowo, podoba mi się)... Zuzk@ cos wymyslimy Po co cos knuc poprostu powedzmy im prawde Ale którą prawdę??? a niech sie glowia
Zuzk@ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 W sumie, Artur, masz rację, jesteśmy wszystkim winni szczerość, w końcu tworzymy jeden team...
Reniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Wow... odcinek telenoweli zaczał się wcześniej. W następnym odcinku dojdą do wniosku że jednak lepiej powiedzieć wszystkim
Zuzk@ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Reniu, nie popędzaj nas, bo telenowela straci sens...
Reniu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Musisz mi wybaczyć... zawsze drę łacha z telenowel Postaram się jakoś powstrzymać
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Reniu to wszystko sie wyjasni gdzies przy stronie 2348 :polew: no albo na kolejnym spocie
Zuzk@ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Chyba Artur dokładnie nie uzgodniliśmy, ja myślałam o wielkim wyznaniu na stronie 3000 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi