Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 a gdzie Romeo się podział?? chyba mają różne scenariusze bo się coś mijają dzisiaj
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 No to pora na kolejny odcinek... ale zdrady nie będzie... jeszcze nie... nie niee nikt sie nie mija ja Zuzy pilnuje caly czas Zuza zdrada o czym Ty piszesz...jeszcez pare odcinkow nam zostalo
Zuzk@ Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 No na razie wszyscy się zastanawiają o co Zuza zapytała Artura...
Reniu Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Hym... mowa była o zdradzie.. ale nie było oficjalnie o zawiązaniu pary
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 No na razie wszyscy się zastanawiają o co Zuza zapytała Artura... o prace w lakierni samochodowej
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Reniu ale to mowi samo przez sie ze zwiazek juz jest [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 00:58_________________________________________________ No na razie wszyscy się zastanawiają o co Zuza zapytała Artura... o prace w lakierni samochodowej Grzechu a kto pracuje w lakierni samochodowej??
Zuzk@ Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 No dobra... to powiedzmy im Artur prawdę...
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no podobno Ty,Tomiczka i Michał lakierujecie
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 NO to pisz Zuza im jak na spowiedzi [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 01:01_________________________________________________ no podobno Ty,Tomiczka i Michał lakierujecie ja...ja sie obijam i pilnuje jak oni lakieruja...ale nie samochody...chlopie w detal to my sie bawimy po godzinach z nudow
Zuzk@ Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zuza zapytała Artura czy już naprawił lodówkę w swoim aucie Buuuaaahhhaaaa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zuza zapytała Artura czy już naprawił lodówkę w swoim aucie Buuuaaahhhaaaa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale numer
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Grzechu co tak zdziczales...tak to PRAWDA!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 mam nadzieje że odp Artura była równie szokująca
Reniu Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 a ja tu się rozwiniecia romansu spodziewałem
Zuzk@ Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Odpowiedź Artura będzie w następnym odcinku...
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 w zwiazku z tym ze konczymy z tym balaganem odpwoeim teraz : tak naprawilem!! :polew: :polew: :polew:
Reniu Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Kuźwa gdzie ci scenarzyści się edukowali... wiadomo, że do ekranów przykuwa seks, przemoc, zdrada a nie jakieś zawiasy w lodówce :wallbash: :nabijasie:
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Kuźwa gdzie ci scenarzyści się edukowali... wiadomo, że do ekranów przykuwa seks, przemoc, zdrada a nie jakieś zawiasy w lodówce :wallbash: :nabijasie: ja tam wole zawiasy od lodówki...więcej akcji jest
Rekomendowane odpowiedzi