majki77 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 śmigam zaraz na mała wycieczkę po okolicy :gwizdanie: za 2 godzinki wejdę zobaczyć co popisali spamerzy pozdrowionka tymczasem
Artur82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Majki napisze - "Chcemy wiecej, czadu!!!!!!"
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Majki też się wciągnął w telenowele i nie odważy się tego krytykować....pewnie nawet liczy na jakąś role drugoplanową
Zuzk@ Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Buuu.... moja myjnia zamknięta, a Karolek potrzebuje myju myju... zaraz wyruszam na poszukiwania, w końcu trzeba godnie reprezentować swój klub na jakiś przypadkowych spotkaniach...
karolusss Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 To ja mam dla Was odcinek pilotazowy nowego serialu A4-klub.pl Pilot W "Autoświecie" ukazuje się kompromitujące zdjęcie audicy Artura z niedorobionymi zawiasami w lodówce. Artur uważa, że to może zaszkodzić jego karierze jako wodza lakierników. Reniu próbuje namówić Artura, by poszli do kościoła, żeby Artur dał na mszę i wspólnie pomodlą się za udane schowka, ale Artur kategorycznie odmawia. Zuzie nie podoba się obcesowy sposób, w jaki Artur zwraca się do Proboszcza, ponieważ chciałaby aby w końcu dał na zapowiedzi . Zuza zwierza się Blondi, że Artur posiada nieustanny apetyt na seks. Czuje się przytłoczona tymi wszystkimi postami na forum i z nadzieją czeka az Majki ogarnie temat. Wyznaje, że od pewnego czasu zaczęła go nawet unikać. Grzegorz postanawia zerwać kontakty z Żabką dlatego że czuje, że go po tym całym Żabka go zawiodła (nie chce jeździć bez paliwa ) Hyhyhy
majki77 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 :polew: [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 10:06_________________________________________________nieźle to ująłeś aaa to dopiero pilot serialu zapowiada się ciekawie, muszę nadrobić sytuację żeby zuzk@ mnie nie unikała tylko marzyła o spotkaniu zemną ale tak muszę działać żeby Blondi nie była zazdrosna, dobrze że jestem kawalerem i mogę sobie flirtowac :> tylko gdzie kobieta Artura skoro ciągle tylko jedno mu w głowie z Zuzką napewno jak sprawa się rypnie to Artur zostanie skończony u kobiet a ja zabieram panienki i ruszam na wakacje pozdrowionka
karolusss Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 No to ja śmigam na łódeczke a wy sobie czytajcie Majki ide w twoje ślady będę się przypiekać
majki77 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 dokładnie tylko nie przesadzaj, tzn, kontroluj czas opalania bo ja sie leciutko przeliczyłem wczoraj ale ogólnie jestem zadowolony dziś lajtowo spedzam czas i bez ekscesów miłej i goracej niedzieli :>
manny90 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 To ja mam dla Was odcinek pilotazowy nowego serialu A4-klub.pl Pilot W "Autoświecie" ukazuje się kompromitujące zdjęcie audicy Artura z niedorobionymi zawiasami w lodówce. Artur uważa, że to może zaszkodzić jego karierze jako wodza lakierników. Reniu próbuje namówić Artura, by poszli do kościoła, żeby Artur dał na mszę i wspólnie pomodlą się za udane schowka, ale Artur kategorycznie odmawia. Zuzie nie podoba się obcesowy sposób, w jaki Artur zwraca się do Proboszcza, ponieważ chciałaby aby w końcu dał na zapowiedzi . Zuza zwierza się Blondi, że Artur posiada nieustanny apetyt na seks. Czuje się przytłoczona tymi wszystkimi postami na forum i z nadzieją czeka az Majki ogarnie temat. Wyznaje, że od pewnego czasu zaczęła go nawet unikać. Grzegorz postanawia zerwać kontakty z Żabką dlatego że czuje, że go po tym całym Żabka go zawiodła (nie chce jeździć bez paliwa ) Hyhyhy No dobra! Kamera w dłoń i kręcimy, Moda na sukces się chowa.
Zuzk@ Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 no teraz się zirytowałam. Skąd tu nagle wziął się seks??? Czy ja o czymś nie wiem??? Miało być o lodówce, a Wam wyobraźnia szaleje... przywołuję Panów do porządku
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 hehe bo oni Zuza już żyją odcinkami 2678 i 2679 gdzie pojawia sie słowo "seks" S-samochód E-efektownie K-kręci S-się
rafi_a4 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 achaaaa seks w lodowce :polew: ewentualnie na lodowce
Zuzk@ Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 myślę, że na pralce przy włączonej wirówce... no nic...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 to Artur ma też pralke w samochodzie
rafi_a4 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 to Artur ma też pralke w samochodzie :polew: :polew:
Zuzk@ Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 No dobra, starczy tych insynuacji, bo to już przestaje być śmieszne... może teraz przerzucimy się na kogoś innego???
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 może teraz przerzucimy się na kogoś innego??? zgłaszam się na ochotnika [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 10:51_________________________________________________albo nie
Zuzk@ Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 No dobrze chłopcy, ja już się żegnam, życzcie mi szerokiej drogi, wracam w poniedziałek wieczorem...paaa
Rekomendowane odpowiedzi