Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze że jutro znowu mundial rusza :good: ciagle o jakiś żabach tu piszą :nabijasie:

[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:13_________________________________________________

Heloł, tęskniłam za Wami i już wróciłam... widzę, że jak mnie nie było to tu się walki kogutów odbywały... a może ktoś by mnie zapytał o zdanie???

żeby do walki kogutów stawac to trzeba być tym kogutem najpierw a ja tu w naszym gronie takich kazaków nie widzę :polew:

pozdrowionka Zuzk@ :good:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dobrze że jutro znowu mundial rusza :good: ciagle o jakiś żabach tu piszą :nabijasie:

W kwestii żabek :kox:

http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/36774/nawieksze_zaby_jakie_widziales/

Ciekawe czy zamiast na muchy polują na koty i porywają kurczaki :nabijasie:

myślę że kurczaki :polew:

Opublikowano

[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:13_________________________________________________

Heloł, tęskniłam za Wami i już wróciłam... widzę, że jak mnie nie było to tu się walki kogutów odbywały... a może ktoś by mnie zapytał o zdanie???

żeby do walki kogutów stawac to trzeba być tym kogutem najpierw a ja tu w naszym gronie takich kazaków nie widzę :polew:

Majki powiem tyle i skoncze temet...ŻAŁOSNE :naughty:

Opublikowano

mykam w kimono :naughty:

kolorowych snów wam życzę oby nie z żabami :polew:

cały dzień pisali o jednej :tongue4:

:heat:

pozdrowionka :cool1:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:26_________________________________________________

i to było niepotrzebne chłopcze :tongue4:

idź juz spać, widać po stylu pisania że zmęczony jesteś :nabijasie:

Opublikowano

Dobranoc wszystkim...[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:28_________________________________________________Albo nie, bo jeszcze za wcześnie :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:30_________________________________________________Majki i Artur skończcie już, bardzo Was proszę

Opublikowano

mykam w kimono :naughty:

kolorowych snów wam życzę oby nie z żabami :polew:

cały dzień pisali o jednej :tongue4:

:heat:

pozdrowionka :cool1:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:26_________________________________________________

i to było niepotrzebne chłopcze :tongue4:

idź juz spać, widać po stylu pisania że zmęczony jesteś :nabijasie:

teraz przegiales...chlopca to Ty sobie zrob...wychowaj...i pozniej tak do niego mow...

Opublikowano

wróćmy do tematu żabki :tongue4:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:33_________________________________________________Przestańcie natychmiast!!!

Opublikowano

Dobranoc wszystkim...[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:28_________________________________________________Albo nie, bo jeszcze za wcześnie :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:30_________________________________________________Majki i Artur skończcie już, bardzo Was proszę

no wiesz :mysli:

ja zawsze konkret :naughty:

a moi przeciwnicy jakies życiowe dylematy i rozterki mają :polew:

nic nie poradze, niech sie bronia jak potrafią :tongue4:

Opublikowano

nie nie Zuza...obrazac mnie nikt nie bedzie...

a Ty Majki jak masz problem to zapraszam na PW

Gość -makaveli-
Opublikowano

ja tu w naszym gronie takich kazaków nie widzę :polew:

kolejny niedowidzący :cool1:
Opublikowano

wróćmy do tematu żabki :tongue4:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 23:33_________________________________________________Przestańcie natychmiast!!!

zagęszczona atmosfera jest najlepsza :naughty:

Opublikowano

ja_pierdole_174_439.jpg[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 18:06_________________________________________________dla niedowidzących

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahuzabka_felunek_17_gleba_3030_lampy_polift_foty_str_1-t96509.0.html;msg1101042#msg1101042

może tutaj zauważycie różnice :disgust:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 18:08_________________________________________________to są ci właśnie pseudoznawcy :polew:

Grzechu... nie zaczaiłeś dżołka...

Opublikowano

sorry Grzechu :gwizdanie:

tyko o żabce juz nie piszmy ok :sick3:

Opublikowano

co chcialabys wiedziec??

Gość -makaveli-
Opublikowano

spoko,nie będe budzić w Tobie jeszcze większej zazdrości :naughty:
Opublikowano

Jesteśmy wszyscy w klubie, jeździmy na spoty, rozmawiamy i przyjaźnimy się. Skąd nagle takie zgrzyty między Wami, Majki i Arturze??? Możecie przestać się nawzajem obrażać??? To nie jest forum: www.dopierdolmi.pl !!!

Gość -makaveli-
Opublikowano

ja_pierdole_174_439.jpg[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 18:06_________________________________________________dla niedowidzących

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahuzabka_felunek_17_gleba_3030_lampy_polift_foty_str_1-t96509.0.html;msg1101042#msg1101042

może tutaj zauważycie różnice :disgust:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 18:08_________________________________________________to są ci właśnie pseudoznawcy :polew:

Grzechu... nie zaczaiłeś dżołka...

:no::good:
Opublikowano

spoko,nie będe budzić w Tobie jeszcze większej zazdrości :naughty:

wiem przecież nawet prowadziłem ja przez chwilę :gwizdanie: