Reniu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Najważniejsze, że umiem wybrnąć z każdej sytuacji Do tego skromna i w ogóle
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie no Reniu, ja to wszystko co odmienne mieszanka wybuchowa [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 12:19_________________________________________________strach się bać!!! :polew:
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 strach się bać!!! :polew: żebyś wiedziała :polew:
karolusss Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 może będzie fajna frekwencja aatam fajna... taka sobie..
Reniu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Jak mi żona nie zabierze samochodu to też chętnie się pojawię
Newman Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 fajnie zmontowany filmik... wlasnie w takim wydaniu mi sie marzy film spotowy
nowekbdg Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Panowie mam problem od egr leci rurka jak by od bloku silnika i na laczeniu i przepuszcza caly silnik czorny uszczelka czy jak??? jak to kupic.???
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 może będzie fajna frekwencja aatam fajna... taka sobie.. Jaki nagle wymagający się zrobiłeś :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Panowie mam problem od egr leci rurka jak by od bloku silnika i na laczeniu i przepuszcza caly silnik czorny uszczelka czy jak??? jak to kupic.??? Daj do zaślepienia egr :gwizdanie:
karolusss Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Jaki nagle wymagający się zrobiłeś :gwizdanie: Nie wymagajacy po prostu chcialem podraznic lwa nie mylic z rozdraznic
Reniu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Te produkcje momentami są lepsze niż w TG :gwizdanie: Na spotową zajawkę bardziej pasuje mi to tylko... mamy kilka braków
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Jaki nagle wymagający się zrobiłeś :gwizdanie: Nie wymagajacy po prostu chcialem podraznic lwa nie mylic z rozdraznic To nie Lew, to skorpion i baaaaardzo ciężko go rozdrażnić [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 14:14_________________________________________________Tak przy okazji: Karol i inni, przypominam o koncercie Dżemu i Strachy na Lachy w sobotę!!!
Newman Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Reniu fajny ten filmik muszę przyznać.. montaż daje rade.. widać różnice miedzy tamtymi spotami a warszawskimi przede wszystkim w wyscigach z GT boardu ścigają sie ze startu lotnego gdzie wpływ trakcji i zdolnosci kierowcy sa mniejsze a liczy sie bardziej moc auta... wa-wa to już miejskie szaleństwo z kreski.. co na pewno jest bardziej widowiskowe... no i furki..... spora rozbieżność ...
Rekomendowane odpowiedzi