olorob2 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Panowie to jest moj nowy nabytek. http://www.a4-klub.pl/smf/zostalem_szesliwym_posiadaczem_bmw_x5-t141802.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Faje auto X5 to mój faworyt z SUVów :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Reniu a pochwal sie co zakupies do rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Nic nie zakupiłem, dostałem gifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 ale jakiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 zayebistego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 dobra widze, ze nie powiesz...ale rozumie, ze sie pochwalisz na nastepnym spocie (szkoda, ze mnie nie bedzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Panowie to jest moj nowy nabytek. http://www.a4-klub.pl/smf/zostalem_szesliwym_posiadaczem_bmw_x5-t141802.0.html olorob2 fura super musisz kiedys podjechac na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 URU : NED (1:1) I jak to spiewala Anita Lipnicka WSZYSTKO SIE MOZE ZDARZYC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Za kim jesteś Karol???[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 21:43_________________________________________________2:1 dla Holandii [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 21:58_________________________________________________3:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 kur... byłem za Urugwajem! bramka Sneidera powinna nie być uznana.. w ogóle ci sędziowie to jedna wielka masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Sorry Jedrekx, ja byłam za Holandią i mam radochę!!![br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:31_________________________________________________Jutro będzie ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 w finale i tak przegrają jutro za Hiszpanią będę i w finale również.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 a ja będę kibicowała Niemcom... podoba mi się ich technika gry i wydaje mi się, że pokonają Hiszpanię... a poza tym Niemcy produkują super samochody CCCO :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:38_________________________________________________ w finale i tak przegrają jutro za Hiszpanią będę i w finale również.. a kto powiedział, że Hiszpania będzie w finale??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 a kto powiedział, że Hiszpania będzie w finale??? ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 W takim razie, jak przystało na wysokiej kultury rywali, życzę Ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Urugwaj i tak mistrzem :gwizdanie:Kazdy wie jak doszli do tego... Holandia nie zdobyla 3 bramek tylko 2 3 sedzia uznal Je b a c Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 zna się ktoś z Was na aparatach fotograficznych? chcę sobie kupić lustrzankę i jak byłem w Niemczech to używałem Canona EOS 450D koleżanki i szczerze powiedziawszy spodobał mi się ten aparat... warto taki sobie sprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja mam CANONA 500D, przywiozę na spot w niedzielę i Ci go trochę pokaże to się zastanowisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi