jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 pracę czas zacząć nie ma usprawiedliwienia dla nikogo :tongue4 ja już pisałem wcześniej, że idę ze znajomymi z liceum. gdyby wcześniej propozycja padła to pewnie bym przyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 ja już pisałem wcześniej, że idę ze znajomymi z liceum. gdyby wcześniej propozycja padła to pewnie bym przyjechał. No tak ty chociaz pisales Spoko wyrowna sie w niedziele bo teraz chyba mega squad sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 a zresztą kłócilibyśmy się pewnie bo Wy za Niemcami, a ja za Hiszpanią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 no to chyba powinnismy podziekowac Karolowi za zajecie sie Zuzk@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 dzię-ku-je-my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 dzię-ku-je-my :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 czesc Tomus mysl o mnie na jutro :gwizdanie: (moje wycieraczki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 dzię-ku-je-my :polew: no mówiłeś, żeby podziękować to podziękowałem tak jak mnie w szkole uczyli... podstawowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 czesc Tomus mysl o mnie na jutro :gwizdanie: (moje wycieraczki) No myślę, myślę. A o której ma być spot w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Mysle ze spot jest chyba ustalony na 18... Moze ktos zacznie jakas liste na ten niedzielny spocik chociaz nie wiem czy kazdy moze zaczac taka liste...moze nich ksiaze majki ja zacznie, zeby podkreslic swoja osobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Do 17 też zdążysz wytrzeźwieć Mi to w sumie obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Reniu dam rade...teraz zmykam na pare godzin zalatwic sprawy a jak juz sie zaloguje w pracy to...na bank tu wroce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 - mapka dojazdu --> LINK 1. Reniu 2. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 1. Reniu 2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%) 3. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 1. Reniu 2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%) 3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P ) 4. ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 1. Reniu 2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%) 3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P ) 4. tomiczka-( obecność na 9.7%), bo tyrani naszej lakierni ustalili niedzielę, jako dzień roboczy 5. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 dzię-ku-je-my :polew: no mówiłeś, żeby podziękować to podziękowałem tak jak mnie w szkole uczyli... podstawowej to teraz wkrecamy żaróweczki! Raz raz!!! ...moze nich ksiaze majki ja zacznie, zeby podkreslic swoja osobe To bylo niepotrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 ...moze nich ksiaze majki ja zacznie, zeby podkreslic swoja osobe cyt. Karrolus To bylo niepotrzebne... eeeee... Karolu, toć Majk pisał, że ustalamy spot w jakimś małym gronie, więc myślę, że Artur, chciał dać Temu Majku szansę na współudział w planowaniu spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi