Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ na wakacje przyjechała do nas 8 letnia ciocia Dominiki :cool1:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba, że tak :decayed:

Opublikowano

napisz chociaż gdzie będziesz wisial :polew:

powiesze sie na pomniku walki i meczenstwa na rynku w Bydgoszczy... moze w koncu go stamtad zabiora i nie bedzie straszyc :polew:

sprawdź czy aby napewno nie masz jeszcze paru dni wolnych :polew:

dobre grzechu wiadomo o co chodzi :polew:

Opublikowano

Tomiczka...wlasnie sie zastanawiam czy Ci nie przerwac urlopu...pogody i tak nie ma a w pracy jestes nie zastapiony :wink4:

Opublikowano
:lol1:
Opublikowano

Mi się widzi... po co zmienić to co dobre?

Gość -makaveli-
Opublikowano

Mi się widzi... po co zmienić to co dobre?

nie no bardzo ładny....ale wolałbym żeby jednak różne modele bardziej się różniły :gwizdanie:
Opublikowano

no i różnią się... klasą samochodu, wielkością no i przede wszystkim... ceną :polew: a ten nowy styl podoba mi się :) nowe A6 pewnie będzie podobne

Opublikowano

Jeżdząc A4 nie mam nic przeciwko by wyglądała jak więksi bracia... gdybym jeździł A8 to mógłbym mieć obiekcje, że wozy niższych klas są podobne.

Najprawdopodobniej jedak miałbym to w pompie, bo nie zajmowałbym się takimi drobnostkami :decayed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

nie ma takiej tragedii jak w przypadku BMW gdzie niepotrzebnie powiększyli te świńskie nozdrza :sick3:

bmw-7-series_1.jpg

Opublikowano

Wiesz tylko z siódemką był taki myk, że Bangle tak zyebał bryłę że robią co mogą by auto wyglądało lepiej niż ociężały hipopotam :decayed:

Opublikowano

Dwie kiery u nich obszywaliśmy, gościu jest dobry choć wygląda trochę groźnie :decayed:

Opublikowano

Dwie kiery u nich obszywaliśmy, gościu jest dobry choć wygląda trochę groźnie :decayed:

ciekawi mnie czy galki od biegow maja na stanie czy trzeba im przywiezc, bo chetnie bym u siebie wymienil...

Opublikowano

Wątpię, ja podjechałem autem, gościu odkręcił sobie kierę, poszedłem na 2 godzinny spacerek po mieście i jak wróciłem zamontował gotową kierę w aucie.

Dobrze zadzwonić i się umówić.