majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 jest tez i filmik http://www.youtube.com/watch?v=0Bnf0D08JUg czekamy na fotki Damiana
rafi_a4 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 jakby ktoś z Bydgoszczy leciał to ja też chętnie podjadę z całym szacunkiem dla ciebie napisz że spontan dzis w bydgoszczy organizujesz pod łuczniczką, pogoda za***ista fajnie wykorzystać i na bajerke się spotkać, wtedy zobaczysz zainteresowanie ja sie cieszę że w toruniu wkońcu ekipa sie powieksza i można cos spontanicznie organizowac na bajerkę albo imprezkę, zawsze sam wszedzie jeździłem pozdrowionka Ekipa w Toruniu sie powiększa i to bardzo dobrze... cała gromadka naprawde wesoła... kilka chwil wystarczy i spontan zoorganizowany [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 13:54_________________________________________________to jakieś konkretne decyzje ze strony kolegów z Bydgoszczy co do dzisiaj?? może jeszcze ktoś potowarzyszy Jędrzejowi?? :> oczyswiście szacun dla Ciebie że masz chęć... ja tez bym podjechal ale w pracy bylem 14 godzin
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 :polew: Czemu wiedziałem że to się tak skończy ja wiem że chciałeś obadać fotki Marty z piątku wiesz wy sie slabo zabieracie to musimy z majkim potem dziewczyny zabawiac jak wy nie macie odwagi PANOWIE, DAMY RADE MÓWIĘ WAM, DAMY RADĘ :> W piątek dalilismy radę, a to był trening to i dalej damy, wiecie zamki, torebki itp... [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 21:48_________________________________________________Rafi, spoko jest ja wiedziałem że jestes w pracy to wystarczy, zadnego tematu nie było że kogos nie ma pełen luz
krzychu-trn Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Za póżno zrobiłeś filmik jak już wyjechałem.. niestety musiałem szybciej zwinąć
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 torun rośnie w siłę spontan, 6 aut 4 szt 2.8/ Majki,Marcin,Damian,Zibun 1 szt 2.7 biturbo/ Michu 2 szt 1.9 tdi /Krzychu,Dropson(nieobecny akurat) 1 szt 1.8 T 180 KM/ Komar(nieobecny akurat)
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Za póżno zrobiłeś filmik jak już wyjechałem.. niestety musiałem szybciej zwinąć spoko ziom, dochodze do wprawy,bedziesz jeszcze na nie jednym filmie oczywiście w mojej reżyserii i zabarwieniu erotycznym skoro masz takie kolezanki
krzychu-trn Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Dobry spontan nigdy nie jest zły
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 teee a moja padaka? pisałem o obecnych
krzychu-trn Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Za póżno zrobiłeś filmik jak już wyjechałem.. niestety musiałem szybciej zwinąć spoko ziom, dochodze do wprawy,bedziesz jeszcze na nie jednym filmie oczywiście w mojej reżyserii i zabarwieniu erotycznym skoro masz takie kolezanki tak też myslałem, ale chcesz to jakoś sprecyzować
rafi_a4 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 torun rośnie w siłę spontan, 6 aut 4 szt 2.8 1 szt 2.7 biturbo 1 szt 1.9 tdi
komar865 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 teee a moja padaka? pisałem o obecnych bylem z wami duchowo! krzychu a kolezanki masz kozak ale moga nie wyjsc dlugo z wrazenia jak je majki zacznie bajerowac
krzychu-trn Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 teee a moja padaka? pisałem o obecnych bylem z wami duchowo! krzychu a kolezanki masz kozak ale moga nie wyjsc dlugo z wrazenia jak je majki zacznie bajerowac Też mi się tak wydaje jedna do tej pory nie może wyjść :>
rafi_a4 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 teee a moja padaka? pisałem o obecnych bylem z wami duchowo! krzychu a kolezanki masz kozak ale moga nie wyjsc dlugo z wrazenia jak je majki zacznie bajerowac Też mi się tak wydaje jedna do tej pory nie może wyjść :> ale ze spodni z zamkami
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Za póżno zrobiłeś filmik jak już wyjechałem.. niestety musiałem szybciej zwinąć spoko ziom, dochodze do wprawy,bedziesz jeszcze na nie jednym filmie oczywiście w mojej reżyserii i zabarwieniu erotycznym skoro masz takie kolezanki tak też myslałem, ale chcesz to jakoś sprecyzować sprecyzowac to może na priv co??
krzychu-trn Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 :polew:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 22:00_________________________________________________możesz na priv
majki77 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 poprawka dla ciebie komar torun rośnie w siłę spontan, 6 aut 4 szt 2.8/ Majki,Marcin,Damian,Zibun 1 szt 2.7 biturbo/ Michu 2 szt 1.9 tdi /Krzychu,Dropson(nieobecny akurat) 1 szt 1.8 T 180 KM/ Komar(nieobecny akurat) ja pier**le wraca temat ZAMKI RAFI TYLKO O JEDNYM A JA TAKI PORZADNY PRZECIEŻ JESTEM
krzychu-trn Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Ty porządny :polew: :polew: :polew:
rafi_a4 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 chyba jak zamkow nie widzisz :polew:
krzychu-trn Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 chyba jak zamkow nie widzisz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi