Reniu Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wielka :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 15:15_________________________________________________Pracuje ktoś w PESIE może? Darkowi chodziło chyba o to czy jest różnica miezy filtrem przeciwpyłkowym a filtrem kabinowym To że jest różnica po wymianie to chyba oczywiste W PESIE pracuje kilka osób od nas... pewnie zaraz się odezwą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Tak to jest jak sie nie czyta uważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wszystkiemu winna pogoda... ja jestem nieprzytomny [edit] Wiśnia... popraw sobie miniaturkę w profilu. Wklej tylko poniższego linka: http://images48.fotosik.pl/310/23cf39b2db8d1a05.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 wkleiłem i nic [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 15:48_________________________________________________Nie kminie tego już kombinuje żeby foto było widać i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wiśnia co potrzebujesz od ludzi z PESY ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Chyba dołącze do waszych szeregów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 jaki dział?? [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 16:37_________________________________________________a w PESA pracuje ja, Tomiczka, Makast (Tomka syn) i MichalG23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Będę śrutował wagony, tylko jeszcze z szefem firmy musze pogadać tej w której robie czy mogę liczyć na podwyżkę czy sie żegnamy.[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 16:43_________________________________________________Wczoraj byłem na odbiorze komory na tej nowej hali, musze przyznać że robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 w pesie wszystko robi wrazenie...chlopaki ode mnie tez byli na tym szkoleniu co Ty Wisnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 wkleiłem i nic [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 15:48_________________________________________________Nie kminie tego już kombinuje żeby foto było widać i nic Kliknij na swój profil, dane publiczne, wklej linka: http://images48.fotosik.pl/310/23cf39b2db8d1a05.jpg w polu: Mam swój obrazek:Podaj adres do swojego awatara. (np: http://www.mojastrona.pl/mojobrazek.gif) Dokładnie tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 pany ma ktoś miernik żeby sprawdzić prąd czujnika kolektora dolotowego (N75 o ile się nie myle), czy jest te 12V bo non stop mi w awaryjny turbawa wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 oby do Piątku [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 12:59_________________________________________________Czy ktoś z Panów ma ochotę na powtórkę z zeszłego tygodnia?? ewentualnie w razie deszczu wypad do centrum kurde pany znajomy robi urodzinki wiec ciezko bedzie mi sie zjawic ale moj nr macie jak cos bedziecie szli to dajcie znaka to wam powiem gdzie jestem ale w sobote chetnie bym sie przeszedl z chlopami z A4 Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 oby do Piątku [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 12:59_________________________________________________Czy ktoś z Panów ma ochotę na powtórkę z zeszłego tygodnia?? ewentualnie w razie deszczu wypad do centrum kurde pany znajomy robi urodzinki wiec ciezko bedzie mi sie zjawic ale moj nr macie jak cos bedziecie szli to dajcie znaka to wam powiem gdzie jestem ale w sobote chetnie bym sie przeszedl z chlopami z A4 Club Club?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 nie slyszales? ostatnio tak balowalismy ze jeden klub zmienia nazwe na A4 Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Czy została komuś jakaś foliowa naklejka "a4 Klub" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 koleżanki muszą być...:D:D nawet jedna (dla wtajemniczonych "zamki") zaprasza do jakiegoś nowego klubu w Toruniu... chyba jej sie spodobał Majki bo pisała że mam wziąć ludzi z Piątkowego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wielka :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 15:15_________________________________________________Pracuje ktoś w PESIE może? Darkowi chodziło chyba o to czy jest różnica miezy filtrem przeciwpyłkowym a filtrem kabinowym To że jest różnica po wymianie to chyba oczywiste no dokladnie... czy to aby nie jest to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 dawno nie padalo oby do piatku sie wypadalo hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 co tu taka cisza? jak nigdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi