Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jak 80/90 to S2 albo coś takiego nie napisałem a ani nie sugerowałem że to S2 Racja, sprzedawca wykazał się ponadprzeciętną znajomością gamy modeli :> W necie jest cała masa rozmaitych eSek, S-line'ów itp... jest ich więcej niż wyprodukowano w fabryce :laghing2: najdziwniejsze jest to że na aukcjach więcej jest s-line-ów w b5 niż b6,b7,b8 razem wziętych.
jedrekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Panowie organizujemy coś w weekend? choć nie ukrywam, że wolałbym w sobotę bo w niedzielę po 13 wyjeżdżam prawdopodobnie...
damian_qbass Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jeśli już chyba też wolałbym sobote... niedzielne popołudnie również zajęte
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nawet fajne i nie za drogie http://moto.allegro.pl/ronal-r41-7x16-5-112-vw-audi-skoda-i1246421334.html
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ale fuksa miałem jechałem Szosą Gdańska w strone centrum....i przy ok.160km/h zgasł mi samochód bo zabrakło paliwa.na szczęscie tam przed orlenem jest z górki to sobie pod sam dystrybutor podjechałem na zgaszonym małe problemy z odpaleniem ,ale kilka razy pogazowałem i odpalił
manny90 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ale fuksa miałem jechałem Szosą Gdańska w strone centrum....i przy ok.160km/h zgasł mi samochód bo zabrakło paliwa.na szczęscie tam przed orlenem jest z górki to sobie pod sam dystrybutor podjechałem na zgaszonym małe problemy z odpaleniem ,ale kilka razy pogazowałem i odpalił zabrakło paliwa? A księgowy się wcześniej nie odzywał?
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ale fuksa miałem jechałem Szosą Gdańska w strone centrum....i przy ok.160km/h zgasł mi samochód bo zabrakło paliwa.na szczęscie tam przed orlenem jest z górki to sobie pod sam dystrybutor podjechałem na zgaszonym małe problemy z odpaleniem ,ale kilka razy pogazowałem i odpalił zabrakło paliwa? A księgowy się wcześniej nie odzywał? no jak jechałem to wskazówka poniżej zera pokazywała
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 i leciałeś 160? brawo.. to tzw ecojazda
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 kto wie czy jakbym wolniej jechał to w lesie bym nie stanął...a tak pod stacje zajechałem
manny90 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Gwarantuję ci, że jadąc równo, w okolicy 2 tys obrotów, bez zatrzymywania, przyspieszania, zajechałbyś dalej... Tak czy siak... Rezerwa starcza na dość znaczny kawałek drogi i dziwi mnie, żeś pozwolił na pusty bak
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 tak czy inaczej happy end
jedrekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 tym bardziej w dieslu do pustego baku...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:17_________________________________________________ Wiśnia jak tam?? rozrząd i cała treszta ogarnięte??
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba z tyry wróciłeś co ??
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dopiero z tyry wróciłem jutro sie zabieram za robotę,tylko napinacza nie mam i rolki prowadzącej zobaczymy w jakim stanie są te co teraz ma choć nie ukrywam że chciał bym nowe ale wyprułem sie z kasy jak rozbiorę to ocenie a tak to wszystko mam [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:21_________________________________________________ no właśnie[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:22_________________________________________________za komplet części do rozrządu 600zł wołają
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 to działaj działaj bo nasze Audiczki muszą być w idealnej kondycji u mnie jeden wahacz górny ma luz a tak to lać i jeździć musze zderzaki spasować jeszcze...dzisiaj światła ustawiłem [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:24_________________________________________________ za komplet części do rozrządu 600zł wołają pompe wody też wymieniasz??
Rekomendowane odpowiedzi