Gość -makaveli- Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ja tam nie śpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Konsola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Konsola heh wale w sieci non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 juz wszyscy spia ja teraz czekam w pracy na zmiane czasu i godzinka za free :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 po zmianie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 na forum chyba zapomnieli przestawic czas [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 08:55_________________________________________________ raczej stypa a właśnie, jakis spocik to dzis jest organizowany właśnie zauważyłem ze cos stypa jest tu ostatnimi czasy i nie zapominajcie dziś ze spotem że godzinke wcześniej sie ciemno zrobi :gwizdanie: o ile ktoś sie pisze wogóle na ten spot dzisiejszy milego dzionka wszystkim, pozdrowionka od majkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 właśnie co z dziejszym spotem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ekipa z Torunia z dzisiejszego spotu wypada... bo widze że brak chętnych ani żadnej pozytywnej nicjatywy ze strony kolegów z Bydgoszczy... kicha sie zrobiła straszna tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 bo widze że brak chętnych ani żadnej pozytywnej nicjatywy ze strony kolegów z Bydgoszczy... mógłbym wpaśc ale czy to mam sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ojj widye ye spotz umieraja nie dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ojj widye ye spotz umieraja nie dobrze ... wejście smoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 I co,pojechał kto na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 chyba spota w Toronto nie bylo a szkoda bo my w Bydgoszczy ostatnio zrobilismy pomimo ze nikt z Torunia nie zawital Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 chyba spota w Toronto nie bylo a szkoda bo my w Bydgoszczy ostatnio zrobilismy pomimo ze nikt z Torunia nie zawital widze ze musze zrobic ,come back, jak juz majki marke zmienił i reki na pulsie nie trzyma to kicha sie zrobiła mam nadzieje ze nie musze przypominać gdy woziłem sie Audi jakie spoty organizowałem i mobilizowałem innych przykro mi gdy tu zaglądam i takie rzeczy czytam pozdrowionka dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 WItam, Czy wlasciciele B6tek mogliby cos powiedziec na temat samochodu z silnikiem BFB ? Kumpel chce kupic ten samochod z tego co mowil to wyglaskany model, pierwszy wlasciciel cala ksiazka serwisowa prowadzona w polsce w ASO. http://otomoto.pl/audi-a4-avant-C15794923.html Nr VIN jesli ktos ma wglad WAUZZZ8E53A367294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 chyba spota w Toronto nie bylo a szkoda bo my w Bydgoszczy ostatnio zrobilismy pomimo ze nikt z Torunia nie zawital widze ze musze zrobic ,come back, jak juz majki marke zmienił i reki na pulsie nie trzyma to kicha sie zrobiła mam nadzieje ze nie musze przypominać gdy woziłem sie Audi jakie spoty organizowałem i mobilizowałem innych przykro mi gdy tu zaglądam i takie rzeczy czytam pozdrowionka dla wszystkich w Toruniu robimy spociki co najmniej dwa razy w tygodniu i to nie tylko przy autkach.... także nie jest źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 pomimo że taki dzień zadumy troszke i przemysleń nad grobami bliskich pogoda jest piekna więc miłego i spokojnego dzionka, bezpiecznej jazdy przede wszystkim pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi