Reniu Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no to sprawy nie było... w 2 auta nie ma co marznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 po takiej ciszy o tej porze roku aż strach pomysleć jaka stypa będzie zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 czyli generalnie lipa ze spotem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 u mnie wlasnie przed chwila zadzialal pelen FISIOR :yeee: :yeee: SZCZEGOLNE PODZIEKOWANIA ZA POMOC DLA TOMICZKI!!! :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 foto artur ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bardzo-ladne-audi-a4-b5-klimatronic-sekwencja-i1286401556.html Tomek, why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bardzo-ladne-audi-a4-b5-klimatronic-sekwencja-i1286401556.html Tomek, why? za tą cene raczej nie spyli....96 rok ... ja diesla 97 za 14800 wystawiłem i marne zainteresowanie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ale tu stypa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 coś tu cicho sie zaczyna robić ? Wszyscy w sen zimowy chyba zapadają :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 stypa, stypa... nawet spota nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ale z was marudy jak mohery zaczynacie zrzedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja zarobiony ostro ostatnio.. nawet pogadać czasu nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 stypa az zal patrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 najlepiej umówić sie z 2 godziny przed spontanem i uj,bo jak za dużo czasu jest to później sie ludki wykruszają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 jak sie siedzi w pracy do 22 to lipa bo jak chcesz przyjechac to nie mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wiem,sam mam 2 zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no niestety ja tez do 22:00 w pracy a w piatek nocki :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no ale w nocy chyba wszyscy mają czas jakieś nocne wyścigi na 1/4 [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:46_________________________________________________ no niestety ja tez do 22:00 w pracy a w piatek nocki :wallbash: no to rzeczywiście lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja naszczecie w piatek tylko do 16 :> a pozniej mam misje do wykonania heheh[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:48_________________________________________________to moze w piatek cos sie da ogarnac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 jaką misję? pochwal sie [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:51_________________________________________________Ja planuje urlop w piątek więc [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:54_________________________________________________tylko czy reszta będzie tyż miała czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi