wera :) Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 jaką misję? pochwal sie [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:51_________________________________________________Ja planuje urlop w piątek więc [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:54_________________________________________________tylko czy reszta będzie tyż miała czas a misja mnie czeka zeby wkoncu kupic nowiuski akumulator no i z klimom musze pomyslec ostatnio przeciesz jak wymienilam filtr to teraz dmucha jak szalona a zwale mielismy z kuzynem ze ten stary to az od samego poczatku byl czyli jakies 15 lat [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 00:01_________________________________________________no i rafiemu musze podrzucic kilka drobiazgow w piatek :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 ZAMULACZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Siema z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 o "machacze" kapeluszami wstali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 To ja dla odmiany wychylę filiżaneczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 no i rafiemu musze podrzucic kilka drobiazgow w piatek :> :> w piatek sie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 klubowe, fajne, dobrze wyposażone B6 1.8T w bardzo dobrych pieniądzach http://allegro.pl/show_item.php?item=1303292342 anglik a ani słowa o tym w ogłoszeniu :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167995.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 ale dzis pogoda do d*py .. pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Póki jestem w pracy to może sobie wiać, dmać i naparzać piorunami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 klubowe, fajne, dobrze wyposażone B6 1.8T w bardzo dobrych pieniądzach http://allegro.pl/show_item.php?item=1303292342 anglik a ani słowa o tym w ogłoszeniu :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167995.0 no i za angola taka kasa...chyba gosc oszalal...a Jedrek wczoraj ja pokazywal i pisal ze dobrze wyposazona kto by pomyslal za angol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 klubowe, fajne, dobrze wyposażone B6 1.8T w bardzo dobrych pieniądzach http://allegro.pl/show_item.php?item=1303292342 anglik a ani słowa o tym w ogłoszeniu :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167995.0 no i za angola taka kasa...chyba gosc oszalal...a Jedrek wczoraj ja pokazywal i pisal ze dobrze wyposazona kto by pomyslal za angol pewnie kolejne uratowane przed szrotem na Wyspach auto ,robiące kariere w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 DO [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 10:43_________________________________________________To że anglik to nie musi znaczyć żę jakaś ujowa jest,no ale z ceną przesadził no chyba że tak jak pisze jest przerobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie musi oznaczać ale ja jestem uprzedzony do przekładek, to już nie fabryka i różne cuda mogą wychodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Po to są stacje diagnostyczne a co później to już nawet przy salonowych samochodach nikt nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jestem tego samego zdania co Reniu. Wydaje mi się że tego typu przeróbki prędziej czy póżniej dadzą o sobie znać co prawda tak jak mówicie są stacje diagnostyczne ale wiadomo jak oni działają.[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:19_________________________________________________Ale może też być tak, że gość naprawdę zrobił to porządnie wsadził odpowiednią kasę i będzie wszystko okej[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:20_________________________________________________Koledzy a co mysliście o tym spocie w przyszły czwartek, który zapoponowali koledzy z Audi 80? Jest to święto może warto wpaść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Koledzy a co mysliście o tym spocie w przyszły czwartek, który zapoponowali koledzy z Audi 80? Jest to święto może warto wpaść? ja i tak ide do pracy :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 co o tym sądzicie?? http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101104/TECHNOLOGIE/110687749 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie wiedziałem, że to anglik ale musi być dobrze przełożony bo zamka z prawej strony nie widzę i ESP też zmienione na europejskie... ja zaraz mykam na wybrzeże - powrót w niedzielę. jakby się coś w niedzielę działo to poproszę o jakąś wiadomość (chyba, że będę miał możliwość dojścia do neta). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Koledzy a co mysliście o tym spocie w przyszły czwartek, który zapoponowali koledzy z Audi 80? Jest to święto może warto wpaść? ja i tak ide do pracy :wallbash: Czy Ty kiedyś Rafi bedziesz miał wkońcu wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi