Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja to mam nadzieje ze 14 nas bedzie sporo :>

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oczywiście :cool1:

Opublikowano

co do wspolnych spotow zawsze mozna sie dogadac tylko trzeba ustalic termin i miejsce :tongue4: a najlepeij moim skromnym zdaniem bylo by stworzenie wspolnego forum zeby bylo mozna w jednym miejscu dyskutowac o tych spotach bo ja obecnie pisze chyba na 5 forach maniakow audi :tongue4: i zeby z kazda grupa sie jakos zgadac tez jest ciezko :chytry:

Opublikowano

Reniu jak tam nowy mod ? :)

Opublikowano

co do wspolnych spotow zawsze mozna sie dogadac tylko trzeba ustalic termin i miejsce :tongue4: a najlepeij moim skromnym zdaniem bylo by stworzenie wspolnego forum zeby bylo mozna w jednym miejscu dyskutowac o tych spotach bo ja obecnie pisze chyba na 5 forach maniakow audi :tongue4: i zeby z kazda grupa sie jakos zgadac tez jest ciezko :chytry:

Uwierz mi, ale prowadzenie forum to wcale nie jest taki miód i taka łatwa sprawa. Trzeba mieć sporo czasu, osobę która ogarnie sprawę od strony administracyjnej, osoby moderujące itd. Wszystko na początku wygląda fajnie ale takie niszowe fora wcześniej czy później padają... entuzjazm opada i zaczyna wiać nudą. Smutne, ale tak to najczęściej bywa. Zresztą po co wyważać otwarte drzwi? Jest kilka forów ogólnych Audi i tam można pisać. Ja tam jestem monogamiczny i siedzę tylko tutaj ;):decayed:

Reniu jak tam nowy mod ? :)

Leży w bagażniku :naughty:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

kiedy zmiana ? :decayed:

Opublikowano

Aronoł :( weekend mam wyjątkowo zawalony ale zobaczymy...

Opublikowano

ah szkoda , myslalem ze w niedziele na spocie juz zobaczymy :naughty:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked:

tu to juz chyba nikt nie zaglada ....

Opublikowano
:cygaro:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 19:26_________________________________________________Nie ma to jak 4 dni wolnego :radocha:
Opublikowano

ale zamulacie :>