jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 myślę, że miejsce powinni zaproponować już toruńscy gospodarze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 W razie czego proszę pamiętać o ciepłych majtach i kalesonach Nie ma co dramatyzować, przecież to jeszcze nie żadna zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 dzieki za fast spota hehe ale naprawde wbiegalem do lecacego samolotu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ale mialam do czytania kurcze (brak neta ;( ) a dzis odmrazacz do zamkow kupilam bo dzis o 5 to lipa byla z dostaniem sie do srodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja wlasnie zamowilem sobie maty do lusterek http://allegro.pl/mata-grzewcza-podgrzewacz-do-lusterek-gb-10s-12v-i1326653652.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja się na pewno w tym roku dorzucę do SRTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja też się piszę na tą akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 o której jutro widzimy się w strzyżawie? no i może mała lista chętnych na wyjazd (żebyśmy wiedzieli na kogo czekać): LISTA NA WYJAZD DO TORUNIA: 1. jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no ja stanąłem na wysokości ostatnio, sam podjechałem inna marką i zmobilizowałem też ziomków z torunia troszkę, nie wiem czy jutro podjadę ale napewno się postaram. dam znać pozdro dla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 LISTA NA WYJAZD DO TORUNIA: 1. jedrekx 2. Reniu 3. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 o której startujemy ze Strzyżawy? i mam nadzieję, że nie zapier... tylko jedziemy w miarę normalnym tempem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 LISTA NA WYJAZD DO TORUNIA: 1. jedrekx 2. Reniu 3. manny, jeszcze potwierdzę ostatecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 o której startujemy ze Strzyżawy? i mam nadzieję, że nie zapier... tylko jedziemy w miarę normalnym tempem... 16.20 - 16.30 ja będę jechał spokojnie, jak ktoś będzie chciał się wyrwać do przodu to proszę bardzo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 to ja będę się trzymał równo z Tobą... 16:20 melduję się w Strzyżawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 wieczór. Co tam słychać u kolegów i koleżanek ? Jednak jutro uda mi się wpaść na spot i raczej się nie spóżnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Co tam słychać u kolegów i koleżanek ? 2 dni wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Co tam słychać u kolegów i koleżanek ? 2 dni wolne Tak to można żyć Grzegorzu Co nie którzy muszą chodzić do szkoły po 3 tyg wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja też jutro do szkoły ale mi sie nie chce więc sobie (chyba) odpuszczę raz nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a gdzie Toruń proponuje spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi