siucek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dzisiaj ktoś chętny na wieczorny drifting???? Buba liczę na Ciebie Może dasz parę wskazówek mniej zaawansowanym kolegom. Wczoraj było fajnie ale na parkingu, duża przestrzeń zero przeszkód. Dzisiaj może być ciekawiej. A jak tam tobie wczoraj poszło??? :quattro: :quattro: :quattro: :a4fan: :a4fan:
manny90 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Co tam wuja wyrezałeś? Symetryczne światła przeciwmgłowe z tyłu
rafi_a4 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dzisiaj ktoś chętny na wieczorny drifting???? ja dzis na 14:00 do pracy
Reniu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Co tam wuja wyrezałeś? Symetryczne światła przeciwmgłowe z tyłu A lampki zmieniłeś? PS. Misoo z podpisu jest już szczęśliwy
manny90 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Co tam wuja wyrezałeś? Symetryczne światła przeciwmgłowe z tyłu A lampki zmieniłeś? PS. Misoo z podpisu jest już szczęśliwy Nie. Po prostu wieczorem sprzątałem samochód, uzupełniałem płyny itp. i wpadłem na pomysł sprawdzenia, czy jak włożę żarówkę do pustego gniazda po prawej stronie to będzie działać, okazało się, że instalacja jest, i wszysko działa :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 10:36_________________________________________________ Teraz jeszcze punto stoi więc trochę ciasno sie zrobiło kto tą puszke po piwie tam wstawił Ojciec bo mu już zamarzał.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 10:40_________________________________________________a ja dzisiaj wolne 3 dniowy weekend
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ojciec [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 10:42_________________________________________________też mam wolne
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ale zawsze można wystawić to o której wystawiamy
WIŚNIA Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ale zawsze można wystawić to o której wystawiamy Dziś nie da rady,bo w weekend chyba mnie nie będzie w Bydgoszczy.
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ale zawsze można wystawić to o której wystawiamy Dziś nie da rady,bo w weekend chyba mnie nie będzie w Bydgoszczy. oki [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 11:04_________________________________________________PS tylko ja zajawki nie widze??
WIŚNIA Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 nie pękaj,do końca roku jeszcze daleko.
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 nie pękaj,do końca roku jeszcze daleko. słyszałeś jak gównianie same głośniki grają....brakuje klepania po plecach
WIŚNIA Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Damy rade teraz bede miał 1-sze zmiany to od 15 bede wolny.
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Damy rade jak tam "lepszy model" się sprawuje ??
Rekomendowane odpowiedzi