Artur82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Manny bierzesz te maty?? Naprawde warto...chwilke sie pogrzeja i juz cos w lustereczku widać Biorę, o której mogę dzisiaj podjechać? Manny albo do 12 albo dopiero w srode po poludniu...
manny90 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Manny bierzesz te maty?? Naprawde warto...chwilke sie pogrzeja i juz cos w lustereczku widać Biorę, o której mogę dzisiaj podjechać? Manny albo do 12 albo dopiero w srode po poludniu... 11:15 może być? Akurat na basen będę jechał...
siucek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101206/REGION/260849963 2 Audiczki mniej :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 12:23_________________________________________________Dosłownie 5 min. wcześniej jechałem tą drużką do pracy :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no i mamy nowego prezydenta :oklaski: KonDom wypi*rdalaj !! Bruski mi się podoba : Zawisza JEST symbolem Bydgoszczy. Jest i BĘDZIE. Nie zrozumie tego ktoś, dla kogo sport to tylko cyferki, a nie ludzie i emocje.
Artur82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no i mamy nowego prezydenta :oklaski: KonDom wypi*rdalaj !! Bruski mi się podoba : Zawisza JEST symbolem Bydgoszczy. Jest i BĘDZIE. Nie zrozumie tego ktoś, dla kogo sport to tylko cyferki, a nie ludzie i emocje. a co Ty gey jestes :mysli: :polew: (zart)
karolusss Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no i mamy nowego prezydenta :oklaski: KonDom wypi*rdalaj !! Bruski mi się podoba : Nooo faktycznie Bruski the "Best".... z haslem wyborczym "Popieram Tomasz Gollob..." Teraz tylko czekac jak Bydgoszcz bedzie "rosla" w sile...
przemciotorun Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101206/REGION/260849963 2 Audiczki mniej :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 12:23_________________________________________________Dosłownie 5 min. wcześniej jechałem tą drużką do pracy :gwizdanie: widzialem te 3 karetki co wjezdzaly juz do torunia
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 PRZYPOMINAM O WPŁATACH NA KOSZULKI, PIENIĄŻKI MAM ZAMIAR PRZELAĆ JARKOWI W TYM TYGODNIU! pieniążki można też wpłacać osobiście, najlepiej do czwartku!
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Koledzy: Kierownik, Tomek4don, Wiśnia, Damian_qbass, Nowek, Krzychu-trn oraz Petara proszeni są o wpłaty na koszulki. Czekamy już tylko na Was! Jeśli ktoś ma możliwość to proszę żebyście się skontaktowali z tymi osobami. a tak poza tym to dzień dobry
Rekomendowane odpowiedzi