Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

No Jędrek furka fajna tylko wydaje mi się że ten silniczek troszkę za mały do tego autka ale wygląd i wogóle :good:

szczerze to bym wolał b7 3.0TDI Q sedan :cool1:

im droższy i lepszy,tym bardzie szkoda przy ewentualnym dzwonie :sarcastic:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Masz racje Grzesiu B7 też fajne i ten slilniczek do tej budy :slina:

miałem okazje na żywo widzieć co robi 3.0TDI Q spod świateł naszego kolegi MRT ,tylko że w avancie :kox:
Opublikowano

A MRT przypadkiem nie ma PB? Jędrek ostatnio nas przewiózł 3.0TDI :slina::evil:

Opublikowano

mrt ma 3.0 TDI ASB (232 PS) taki jak mamy w A6. odnośnie silnika 2.0 w A6 to wszyscy tak mówią póki się takowym nie przejadą (oczywiście nie jedzie tak jak 3.0, ale też daje radę!). a ten silnik i tak krytykują tylko ci, którzy nie mają i nie mieli z nim styczności - w firmie mieliśmy dwie A6 2.0 TDI (jedna już sprzedana) i dają radę bez problemu. Grzechu, a porównywanie A4 B7 do A6 C6 mija się z celem... poza tym 3.0 tdi ma jedną, za***iście ważną wadę jak dla mnie... akcyza 18,6%.

poza tym jeśli mam kupić A4 B8 z 2008 roku w słabszym wypasie z przebiegiem 3-4x takim niż takie A6 jak pokazałem, które jest droższe (A4) to ja wolę kupić rok starsze A6.

Opublikowano

Jędrek... swego czasu wrzucałeś notkę prawną o zniesieniu tej złodziejskiej akcyzy... coś wiadomo więcej?

Opublikowano

Krzychu, to proste - wałek. A4 ASB z 2006 roku to koszt min 60tys.

Reniu odnośnie akcyzy to d*pa blada, ciągle jest i póki co się nie zanosi aby znieśli :/

Opublikowano

masz rację Jędrek wiadomo że przed zakupem trzeba odpowiednio poszukać :) jak się wydaję jakąś kasę my w firmie mamy VW Passata B6 2.0 TDI 170PS nie powiem bo chodzi fajnie :naughty:

Opublikowano

też mamy te passaty 2.0 170 ps (zresztą sam się do jednego przymierzałem) i nie ma z nimi większych problemów, a przebiegi grubo ponad 100kkm :good:

Opublikowano

no u nas 90 tys ma i jak narazie bezawaryjnie :good: co prawda troszkę nie widzi mi się wykończenie wnętrza w tych autach trzeszczą plastiki i dlatego wolę Audi :good:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Grzechu, a porównywanie A4 B7 do A6 C6 mija się z celem

nic się nie mija :naughty: chodzi mi o cene ,że wole tańsze b7 :cool1: niż ładowac kupe kasy w droższy,który rozbija sie tak samo jak ten tańszy :decayed:
Opublikowano

jak chcesz rozbijać auto to pewnie ;) nie wiem jak inni, ale ja wolę nie rozbijać... mi się nie opłaca przesiadanie z A3 na A4 B7..

Opublikowano

Grzechu, a porównywanie A4 B7 do A6 C6 mija się z celem

nic się nie mija :naughty: chodzi mi o cene ,że wole tańsze b7 :cool1: niż ładowac kupe kasy w droższy,który rozbija sie tak samo jak ten tańszy :decayed:

jak bysmy tak naprawdę rozumowali ... to ja bym jezdził 80 i to b2jka :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

hehe taki żarcik .... wiadomo że jakby było mnie stać to bym R8 śmiagał :evil: