Artur82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak dobrze mieć 4 dni wolny (tylko szkoła w weekend ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 no to moze kolejny spot zrobmy w swieciu jestem za tu tylko fani VW golfa maja jakieś spoty a audi [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 09:18_________________________________________________ i prawie żadna nie przyjeżdża.. a jest ich w tutaj pełno,aż sam w szoku jestem i to nawet ładnie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 no pogoda masakra ale jak to dobrze miec wolne :radocha: 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 witka panowie mam do was sprawę potrzebuje skorzystać z usług stolarza muszę w kuchni przerobić zabudowę pod nowy sprzęt a firma która mi to robiła już nie istnieje możecie polecić jakąś solidna firmę bądź człowieka do takiej roboty piszcie najlepiej na pw żeby nie zaśmiecać forum z góry dziekuje ps. jutro ma być koło 5 stopni na plusie dobra okazja by umyć 4kółka bo już prawie 1,5 miesiąca bez mycia się kulam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 [quote name=wera ] no pogoda masakra ale jak to dobrze miec wolne :radocha: 4 dni w końcu śnieg zniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 [quote name=wera ] no pogoda masakra ale jak to dobrze miec wolne :radocha: 4 dni w końcu śnieg zniknie No a wraz ze znikającym śniegiem pokażą się same psie gówna to druga strona medalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 [quote name=wera ] no pogoda masakra ale jak to dobrze miec wolne :radocha: 4 dni w końcu śnieg zniknie No a wraz ze znikającym śniegiem pokażą się same psie gówna to druga strona medalu ale asfalt choć dziurawy to czarny będzie wczoraj z rana jechałem do inowrocławia całą droge 130km drogi czarne aż sie chciało jechać,wracając o 17 masakra tylko troche popadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 no asfalt to za***iście wyglada wczoraj jadac przez nakielska zastanawialam sie czy mnie policja nie zatrzyma bo tak pieknie omijalam dziury :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 [quote name=wera ] no asfalt to za***iście wyglada wczoraj jadac przez nakielska zastanawialam sie czy mnie policja nie zatrzyma bo tak pieknie omijalam dziury :decayed: to dlatego mnie nie zauważyłaś na grunwaldzkiej ;( a ja ci długimi po gałach świeciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie ma co narzekać na dziurawe drogi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 całą uwage na dziurach skupiasz [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:33_________________________________________________ nie ma co narzekać na dziurawe drogi :gwizdanie: co ty masz z tymi cycami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 trzeba na pozytywy spojrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty więc patrz na swojego avatara a drogi niech załatają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 patrzałem sobie na te Newbie... kilka osób z Torunia w przeciągu 2 miesięcy dołączyło do tego forum... aż dziwne że jeszcze nikt nowy się nie pojawił na spotachw newbie kolejny z Torunia się pojawił .... pewnie tylko na potrzeby działu technicznego :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:40_________________________________________________ Ty więc patrz na swojego avatara a drogi niech załatają właśnie pani z avatara jedzie po naszych drogach skuterkiem (jedzie latem więc jest w bikini ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://img11.imageshost.ru/imgs/100615/03c99c1416/bad83.jpg[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:50_________________________________________________Grześ znajdź różnice miedzy obrazkami przynajmniej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzy91 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://img11.imageshost.ru/imgs/100615/03c99c1416/bad83.jpg Grześ znajdź różnice miedzy obrazkami przynajmniej 3 inne auta,jedne mają białe buty,inne fryzury innych różnic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 te foczki z drugiego zdjęcia to tylko na pace chyba jeżdżą tym pick-upem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Każda chyba na osobnej pace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja tobie mówie mówie,ja tobie mówie mówie, to są najlepsze dziunie tutaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi