damian_qbass Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no to Kolego... jest kilka A4 u was... więc jeśli masz możliwość zgdania kilku osób... byłoby sympatycznie a Myśle że cała Ekipa z chęcia wybrała by się do świecia...
Kempes_1985 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Temat raczej na cieplejsze dni ale ... poszukam popatrzę może kilka się znajdzie chętnych.
damian_qbass Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak czy siak jeśli masz ochotę to oczywiście widzimy się w niedziele w Bydgoszczy
Kempes_1985 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Od dłuższego czasu nie przyjeżdżam na niedzielne spoty bo w nocy ruszam do pracy. Spot o 18 - godzinka lub dwie + powrót, kąpiel i robi się koło 22 a 1-2 trzeba za kółko wsiąść. Będzie cieplej to się postaram poprawić
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ale pięknie dzisiaj miską olejową zaryłem cud że nie ma wycieku pewnie podłoge wgniotło znowu wogóle po ok tygodniu ruszyłem żabke dzisiaj....i ciesze się że autobusem jeżdze, bo jazda po naszych drogach to świadome niszczenie samochodu
nowekbdg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bydgoskie drogi fake ale prezydent juz kupil jedna maszyne
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Temat raczej na cieplejsze dni ale ... poszukam popatrzę może kilka się znajdzie chętnych. ja jestem w świeciu więc jeden chętny już jest,wcześniej nawoływalem żeby coś zorganizować w SW lecz bez odzewu [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:45_________________________________________________ Absolutnie, humorek jak najbardziej to poprostu nie jest śmieszne, tymbardziej, że facet nie może tego wyleczyć... Tobie by nie było do śmiechu jakbyś był na jego miejscu no nie? (Tfu, tfu oczywiście) jak bym takie miał to bym z Grzesiem żabką jeździł żeby sie napatrzał jak skaczą [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:50_________________________________________________PANOWIE TO KIEDY TEN SPOT W ŚWIECIU?? bo ja tu sam na deszczu... wilki jakieś... [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:52_________________________________________________ ale pięknie dzisiaj miską olejową zaryłem cud że nie ma wycieku pewnie podłoge wgniotło znowu wogóle po ok tygodniu ruszyłem żabke dzisiaj....i ciesze się że autobusem jeżdze, bo jazda po naszych drogach to świadome niszczenie samochodu zapraszam do autoryzowanego serwisu AUDI wiesz gdzie (dziupla) next week mam 1 zmiane chyba
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak bym takie miał to bym z Grzesiem żabką jeździł żeby sie napatrzał jak skaczą :polew zapraszam do autoryzowanego serwisu AUDI wiesz gdzie (dziupla) next week mam 1 zmiane chyba jak co to się odezwe jeszcze ale w sumie to mam to audio do podłączenia tylko
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 zapraszam do autoryzowanego serwisu AUDI wiesz gdzie (dziupla) next week mam 1 zmiane chyba jak co to się odezwe jeszcze ale w sumie to mam to audio do podłączenia tylko jak co to pisz
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja chce kata wywalać w przyszłym tygodniu,i ogólnie cały wydech na przelot zrobić [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:54_________________________________________________i nie to żebym sie chwalił,ale nawet radio kupiłem do niuni :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja ostatni raz wystawiam żabe na allegro(jakoś w lutym,akurat OC i przegląd się kończy) ,tak żeby do marca sprzedać i narazie (dzięki umowie na 7 miesięcy) bez auta
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja ostatni raz wystawiam żabe na allegro(jakoś w lutym,akurat OC i przegląd się kończy) ,tak żeby do marca sprzedać i narazie (dzięki umowie na 7 miesięcy) bez auta żabe znowu sprzedajesz :bicz3:
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 żabe znowu sprzedajesz :bicz3: teraz to już ostateczna decyzja :gwizdanie: są kredyty do spłacenia....a na auto idzie ok 600zł miesięcznie...mimo że stoi :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Na czym ja bede praktykował mam jeszcze rower w piwnicy trzeba by oleje i filtry wymienić
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tyle serca w nią włożyłem ;( osłone spod silnika z zamkniętymi oczami zdejmuje
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tyle serca w nią włożyłem ;( bez odwzajemnienia, bo olejem chciała Cię obrzygać
WIŚNIA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to wpadaj na rowerze [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 20:17_________________________________________________tylko bidon duży na drogę weź
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to wpadaj na rowerze tylko bidon duży na drogę weź do popitki albo flache wsadze w miejsce bidona to się schlodzi od razu
Rekomendowane odpowiedzi