jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 to nie tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jedrek jak dla mnie to bajka tylko 40 to jest pikus Ja jestm bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 zawsze możesz podjechać do kogoś żeby Ci podkręcił przebieg o te 40kkm żeby miało tyle ile ma w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jedrek przelecialo mi to przez mysl...szczerze...tylko po co wydawac 100zl czy ile ...wole to wydac na mody...a mam ich troche do zrobienia... ...teraz dostanie caly seriwis + male szczegoly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ktos wzmienial tarcye hamulcowe da rade ogarnac samemu jest jakis temat o tzm_ Przód wymieniałem sam, tył z braku czasu w warsztacie. Ogólnie samemu się da ale ja ukręciłem zapieczoną prowadnicę zacisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Spot Toruń - odwiedziny ziomka Binka Binek Special Spot 1.Grzechu 2.Krzychu 3.Damian 4.Nowek 5.WIŚNIA (80%) 6.Majki 7.Binek 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Grzesiu to poleciałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Grzesiu to poleciałeś bo widze tamto było coś mało zachęcające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 oby coś pomogło... Panie i Panowie wpisywać sie w nagrodę będa lizaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 w nagrodę będa lizaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Grzechu nie kracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ktoś ma może na sprzedaż cały silniczek od tylnej wycieraczki ? Bo mój się pieprzy dodatkowo przecieka sprysk w tej kostce i tak poszukuje gdzieś. Bo nowy podobno kosztuje 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ktos wzmienial tarcye hamulcowe da rade ogarnac samemu jest jakis temat o tzm_ Bierzesz sąsiada, 4 piwa i 2 godzinki roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 tarcze proste jak [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:47_________________________________________________Panowie,nie wiecie może kto ma na sprzedaż listwy na drzwi do b5? interesowała by mnie taka na tylne prawe drzwi [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:30_________________________________________________Dolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 zagadaj do Pawła (89pawel89) - on miał dwie B5 sedan do rozbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 zagadaj do Pawła (89pawel89) - on miał dwie B5 sedan do rozbiórki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja 2 u konara bralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 07:52_________________________________________________Binek, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin pozdrówka i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi