wera :) Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 sprawdz czy filtrem oleju i nigdzie nie ucieka... przy oringu Czemu akurat tam ?? Ten wyciek pojawił się po tym jak trochę go pocisnąłem do Torunia i z powrotem. 160-140 non stop. To był pt. wieczór, w sobotę jechałem do Sopotu i już czułem zapach oleju jak stałem gdzieś na światłach. ale nie sądziłem że aż tyle może mi oleju zlecieć. Jak spojrzałem ostatnio to widziałem że ten wyciek jest gdzieś bardziej w górnej części silnika bo olej kapał na układ dolotowy (chyba ) który biegnie do turbiny. Tam jest temp. i stąd ten zapach :wallbash:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:30_________________________________________________Dzisiaj powrót, autostradą już nie wracam ;( ;( ;( ;( nie chcę bulić jak coś by się stało jeśli kapał na ukłąd dolotowy obstawiam wyciek pod pokrywą zaworów :gwizdanie: widziałem taki przypadek w 1.8 T B6, tzn zmonitorowałem już coś takiego kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja juz po studiach ...sesja zaliczona zostalo napisac pracy i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 zazdroszczę... a Ty tak właściwie to na której uczelni studiowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 napierw chemie na UTP (inz) i teraz tez na UTP - mgr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 fajna uczelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ale tu stypa dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 fajna uczelnia fajna jak sie ja konczy dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 mi wystarczy jak raz ją skończę... na uzupełniające już chyba wybiorę Toruń albo Poznań.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 mi wystarczy jak raz ją skończę... na uzupełniające już chyba wybiorę Toruń albo Poznań.. pierd.... studia zostan NINJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 czy z kuj-pom tylko Petara robil chipa u Rogala?? a moze ktos robil u Rob555 z Tun-up w Gdansku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 pozdro dla wszystkich miłego początku tygodnia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 widze Majkel ze nowy Avatarek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 widze Majkel ze nowy Avatarek :gwizdanie: kocham tego gościa jest moim idolem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 widze Majkel ze nowy Avatarek :gwizdanie: kocham tego gościa jest moim idolem :> Szkoda, bo ktoś już na forum ma dokładnie taki sam :gwizdanie: trza poszukać innego pixa * * * Dziendoberek koleżanki i koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 widze Majkel ze nowy Avatarek :gwizdanie: kocham tego gościa jest moim idolem :> Szkoda, bo ktoś już na forum ma dokładnie taki sam :gwizdanie: trza poszukać innego pixa * * * Dziendoberek koleżanki i koledzy wlasnie gdzieś juz go widzialem, myslisz ze identyczny mam poszukam innego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tak, jak znajdziesz cos lepszego to podmienisz sobie, tymczasem nmasz taki: [edit] No patrz... taki sam znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 widze Majkel ze nowy Avatarek :gwizdanie: kocham tego gościa jest moim idolem :> teraz może być żebyś nie mruczał po nosem Szkoda, bo ktoś już na forum ma dokładnie taki sam :gwizdanie: trza poszukać innego pixa * * * Dziendoberek koleżanki i koledzy [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 09:24_________________________________________________ale jaja Reniu takie same znaleźliśmy w tym samy czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Hehe... niezła fazka Tutaj masz gościa u którego widziałem takiego avatara: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=186 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi