bisquick Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam. Jestem tu nowy. Jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem A4...Czy ktos moglby mi podpowiedziec gdzie w Warszawie moglbym zakupic emblematy od s line do tego autka??? Z gory dziekuje...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 bisquick zapewne w ASO beda miec. Ale wczesniej poszukaj na allegro, badz ebay'u :th:
kaj82 Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Kup w ASO, na allegro ceny podobne, boczne oznaczenia na listwy koszt ok 60zl /szt, przod atrapa ok 45zl.Nie kupuj podrobek bo bedzie wiocha
hajper Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Takie pytanko związane ze znaczkami - wie ktoś jake są wymiary emblematu 'quattro' na przednim grilu ? Chce sobie zrobić takie, tyle że z własnym napisem (grawerka), tyle że nigdzie nie mogę wymiarów znaleźć.
alvaro Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 hajper Kolego z takimi rzeczami to do ASO...
hajper Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Ale mi chodzi tylko o wymiary, przecież grawerkę to zrobię we własnym zakresie
slepy Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 na allegro jest tego mnostwo i to w calkiem przyzwoitych cenach, dotaniesz tam emblematy na grill kierownice na klape bagaznika, a ostatnio widzialem nawet na zegary, takze jest wszystko:) tylko poszukac Ale mi chodzi tylko o wymiary, przecież grawerkę to zrobię we własnym zakresie no ale w aso sobie zobaczysz jakie to ma wymiary i problem z glowy:)
Flyer Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Najprosciej to sprawdzic na spocie. Byles juz chyba pare razy.
Rekomendowane odpowiedzi