MATIUS Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam od dłuższego czasu borykam się z problemem obrotów po odpaleniu po postoju nocnym auta tzn odpala bez problemowo po czym na obr 1200 obr chodzi nie równo trzęsie i tak ok max 2 min potem wszystko spada i obroty mam normalne stało się tak po czyszczeniu przepustnicy oczywiście zadapotwałem ją manualnie tzn kluczykiem ktoś miał taki przypadek ?? dodam że obroty mi nie falują podczas jazdy i zmian biegów problem jest tylko przy rozruchu na zimnym motorze jak się troche nagrzeje jest OK świece mają 10 000 tys km filtr paliwa wymieniany ,latem niewiem na co zwrócić uwage zdiąc przpeustnice i wyczyścić czy zlokalizować czujnik odpowiedzialny za ssanie i go wymienić (mam drógi od adr na podmianke) z góry dzieki za odpowiedz i napiszcie koledzy jak to u was jest z obrotami po odpaleniu
grzesu3 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Najlepiej podepnij VAG. Miałem coś podobnego. W moim przypadku czujnik cieczy do wymiany i przepustnica
Rekomendowane odpowiedzi