Julo Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Mam ogromną prośbę o wklejenie zdjęcia z ETKi (w miarę możliwości w dużej rozdzielczości) z numerem części (i rysunkiem) przewodu klimatyzacji - dostałem info że chodzi o przewód niskiego ciśnienia. Znajduje się pod prawą lampą, przy osuszaczu klimatyzacji.
ROBERT Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Wybierz sobie który to , a potem zapodam Ci jego nr. OE
spiidy Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 odkopałem troche temat ale poco mam nowy zakładac jak już jest potrzebował bym numer części przewodu ssącego od osuszacza do sprężarki.. o ile dobrze widzę numerek 5 da się zrobić ?
GreGoriO Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 8E0 260 707 xx xx koncówka zależna od modelu silnika i numeru nadwozia
spiidy Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 ale wszystkie te przewody z innymi końcówkami są takie same ? jeżeli nie to masz mozliwość sprawdzenia jaki będzie pod awx czy podać tez numer vin ?
Rekomendowane odpowiedzi