Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Lampy DRL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190495494695&ssPageName=STRK:MEWAX:IT co myślicie o takim rozwiązaniu,bez cięcia i rzeźby,jestem prawie zdecydowany,przesyłka 85złoty,gdyby nas było więcej,potencjalnie chętnych.... :naughty:
Opublikowano

Fajne...tylko szkoda,że trzeba wywalić halogeny :confused4:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie,ale dzisiaj zastanawiałem się kiedy ostatnio używałem halogenów p/mgłowych i ile razy,szczerze to praktycznie wcale,no nic będę dumał dalej... :naughty: nad tymi dziennymi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe rozwiązanie. Jednak zastanawiam się jak te światła świecą w rzeczywistości bo to jedno przerobione zdjęcie jakoś mnie nie przekonuje. Fajnie, że lampa jest wkomponowana w kratkę. Pozostaje jednak kwestia jakości wykonania. Ja osobiście zastanawiałbym się nad:

http://www.philips.pl/c/ecovision-car-lamps/led-daytime-lights-swiatla-do-jazdy-dziennej-12-v-10-w-12810wledx1/prd/

Opublikowano

Fajny pomysł z tymi drl w miejsce halogenów, bo te dokładane ledy to w/g mnie kiepsko wyglądają, ale to rzecz gustu. Natomiast nie wiem jak to jest z przepisami dotyczącymi montażu drl czy w halogenach nie nie będą one umieszczone za nisko :kwasny:

Opublikowano

Fajny pomysł z tymi drl w miejsce halogenów, bo te dokładane ledy to w/g mnie kiepsko wyglądają, ale to rzecz gustu. Natomiast nie wiem jak to jest z przepisami dotyczącymi montażu drl czy w halogenach nie nie będą one umieszczone za nisko :kwasny:

Też mi się wydaje ze te w halogenach sa umieszczone za nisko i nie mogą byc używane jako światła do jazdy dziennej ale wszystko do sprawdzenia :)

Opublikowano

Też mi się wydaje ze te w halogenach sa umieszczone za nisko i nie mogą byc używane jako światła do jazdy dziennej ale wszystko do sprawdzenia :)

Ale Skody Octavia maja tez dzienne obok halogenow oryginalnie i np nowy mercedes E-klasa ma Led-y podobnie nisko.

Opublikowano

Chyba już lepiej ze świateł drogowych zrobić DRL + ew. jakaś dobra żarówka LED.

Opublikowano

DRL nie może być niżej niż 25 cm od asfaltu ,wiec spokojnie można montować w miejsce halogenów

Opublikowano

Juź dawno temu opracowaliśmy sposób... :gwizdanie:

a498637d77ba1a90.jpg

c2d025b39df23cfd.jpg

Opublikowano

Ładnie świeci i wygląda ,jakie koszta takich lamp i co na to panowie mundurowi ???

Opublikowano

Ładnie świeci i wygląda ,jakie koszta takich lamp i co na to panowie mundurowi ???

Lampy z homologacją E8 + RL więc legal, a kosztowały coś koło 250

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znalazłem dostawce na wiele modeli lamp LED

W przypadku opisywanego modelu, min 10 chętnych osób do zakupu

Koszt lamp wraz z kontrolerem i okablowaniem około 32$

led.jpg

pozdrawiam